Home InfoHronika Žena prenosila heroin u donjem rublju

Žena prenosila heroin u donjem rublju

by redakcija

Inspektori kriminalističke policije u Smederevu zaustavili su u naselju Orešac kod Smedereva, putnički "golf" koji se kretao iz pravca Beograda sa vozačem Danijelom Mitrović (33), i suvozačem Tihomirom Živojinovićem (51) oboje iz Beograda. Pretresom osumnjičenih, kod Danijele je, u donjem rublju, nađena najlonska kesica sa 16 grama praškaste materije, za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin.

Policija je saopštila da osnovano sumnja da su osumnjičeni heroinom snabdevali tržište narkoticima u Smederevu i okolini, jer je utvrđeno da su u proteklom periodu, u više navrata, osumnjičenom S.N. iz Osipaonice donosili i prodavali heroin, u količinama od po 15-20 grama.

Prema saznanjima policije, organizator je Živojinović koji je Danijelu nagovarao da vozi i prenosi drogu, tako što joj je pričao da je policija ljubaznija prema ženama i ne pretresa ih.

Oni su lišeni slobode i u zakonskom roku će zbog krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu

Inspektori Odeljenja kriminalističke policije sa policajcima iz odeljenja u Maloj Krsni, 8. maja u selu Osipaonica pretresli kuću S. N. zbog sumnje da se bavi preprodajom heroina.

U sobi je policija našla 19 paketića sa praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je heroin. Prilikom pretresa nađen  jei pribor za konzumiranje heroina, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, navedeno je u saopštenju policije.

 msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!