Home O nama

O nama

SDCafe.rs je web portal pokrenut davne 2004.godine. Osnovna karakteristika portala je pružanje informativnog sadržaja, namenjena Podunavskom regionu, sa fokusom na najveći grad u ovom regionu, Smederevo.
SDCafe.rs već punih 16 godina predstavlja lidera u informisanju u Smederevu gde na hiljde posetilaca svakodnevno čita informacije, najave dešavanja i aktivno učestvuje u komentarisanju.
SDCafe.rs pored vesti koje preuzima od novinskih agencija, svih ovih godina svoj tim novinara koji pišu i objavljuju autorske vesti, članke i tekstove iz raznih oblasti. Pored informativnih članaka, postoje i rubrike kulturnog, istorijskog i edukativnog sadržaja, koji nije vezan samo za lokalne teme.

SDCafe.rs tim okuplja profesionalce iz oblasti novinarstva, marketinga, programiranja, dizajna,…
SDCafe.rs vesti i informacije plasira na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca sa veoma visokim reach-om.
SDCafe.rs ved punih 16 godina predstavlja apsolutnog lidera u informisanju u Smederevu. Posle ovoliko godina SDCafe je izgradio imidž jedinog objektivnog i samostalnog medija, što potvrđuje i činjenica da velike medijske kuće preuzimaju vesti od SDCafe-a.

Svrha Web portala SDCafe.rs je da obezbedi kvalitetne i relevantne informativne sadržaje, pomažući publici da bolje razume okruženje.

Sledeći vrednosti koje je poštovao od svog osnivanja, SDCafe.rs nastavlja da neguje nezavisnost, inovativnost i duhovitost, i da pomaže društveni razvoj.

Komentari koji se postavljaju na ovaj profil ne izražavaju stav uredništva Web portala SDCafe.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!