Home InfoČitaoci pišu Završili pružni prelaz a ostavili krš, smeće i stare šine

Završili pružni prelaz a ostavili krš, smeće i stare šine

by Redakcija

Pre više od nedelju dana završeni su radovi na pružnom prelazu, odnosno ukrštanju u nivou državnog puta IIB reda broj 352 i železničke pruge Beograd-Mala Krsna, u naselju Kolari. 

Radovi su uspešno završeni, i sam pružni prelaz je renoviran i osposobljen.

Međutim, našoj redakciji se javio veliki broj stanovnika sela Kolari koji su veoma nezadovoljni činjenicom da je izvođač radova sav krš, lom, stare fragmente pruge kao i smeće ostavio oko mesta gde su se radovi odvijali. Prvo su mislili da je to trenutno i da će se vratiti po to, mešutim kako dani prolaze sve više su ubeđeni da je to ostavljeno tako da se „samo od sebe“ skloni.

„Neverovatno je da su sve ostavili tako, stare pragove, šine, sav materijal je samo bačen. Smeće koje su napravili i sav krš su jednostavno ostavili i otišli.“ – govori za SDCafe jedna od žiteljki ovog naselja.

„Da li će nekao nekad da uradi posao do kraja i da sve bude normalno? Da li uvek sve mora da se uradi polovično?!“ – na glas dobacuje našem novinaru vidno izrevoltiran stariji gospodin koji živi tu u blizini. „Ko će to sad da skloni? Niko nije zadužen za to i svi izbegavaju, pa nije ovo od papira pa sami da sklanjamo.“ – dodaje on.

Podsetimo da je radove izvodio Energoprojekt niskogradnja iz Beograda, a za potrebe naručioca-Sektor za infrastrukturu Železnice Srbije.


foto: V.Milojković

Slične vesti

2 comments

Kurta 10.08.2021 - 20:09

Ovo pitajte Jovana Beča i ostale dilkane iz SNS-a.
A ne bi bilo loše da pitate i onog k… Vučića.
Sve je ovo njegovo maslo.

Reply
Sladjan 11.08.2021 - 12:51

Pokupice to Cigani,samo da pronađu…..a sada vam vlast kriva i za nov putni prelaz!!!!!!bolesnici ste i za Kovin!!!!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!