Home InfoHronika Tukao devojku danima, tužilaštvo traži skoro 8 godina zatvora

Tukao devojku danima, tužilaštvo traži skoro 8 godina zatvora

by redakcija1

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je krajem prošle nedelje, a nakon završenog dokaznog postupka,  dalo završnu reč na suđenju protiv K.R. (26 godina).

Podsećamo, reč je mladiću optuženom da je u periodu od 30. januara do 14. februara, izvršio krivična dela zlostavljenje i mučenje, nanošenje lakih telesnih povreda i nasilničko ponašanje, tako što je svojoj dvadesetogodišnjoj devojci, primenom sile i pretnje, naneo veliki bol i tešku patnju.

Optuženi joj je najpre, 30. januara, u svojoj kući, zadao više udaraca u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, da bi je zatim, u noći između 11. i 12. februara tukao drvenom motkom, a 14. februara, devojka je zadobila više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo uz pretnje nasilnika da poseduje zakopan pištolj i da će je ostaviti vezanu za drvo.

Takođe, u noći između 11. i 12. februara, osumnjičeni je rođaku svoje emotivne partnerke, na javnom mestu – ispred muzičke škole u Smederevu, zadao više udaraca drvenom motkom, nanevši mu lake telesne povrede i ugrožavajući spokojstvo građana teže remetio javni red i mir.

Nakon održanog glavnog i javnog pretresa tužilaštvo je, u odnosu na prvobitnu kaznu u optužnom aktu, predložilo da se optuženi oglasi krivim za navedena krivična dela i osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 7 godina i 10 meseci.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!