Home ZanimljivostiLjubav & Sex Savršen seks: 23 minuta subotom

Savršen seks: 23 minuta subotom

by redakcija

 

Oko seksa se više trude muškarci nego žene, a vruće igrice najčešće započinju poljupcima. Parovi najređe vode ljubav ponedeljkom i utorkom, a najviše subotom, pokazala su istraživanja.
Parovi najmanje žele seks utorkom, a kako se nedelja bližu kraju, tako seksualna želja više raste, utvrdila je studija britanskog lanca seksi igračkama "Lovehoney". 
 
Ljudi najviše vode ljubav petkom i subotom, a idealno vreme za vruće igrice je pre 11 sati uveče. Seks, prema ispitanicima, ne bi trebao da traje duže od 23 minuta, a najbolja poza većini parova je ona u kojoj je žena gore. 
 
Osim toga, za seks im je važan i ugođaj pa se tako 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca voli seks s upaljenim svetlom kako bi mogli da uživaju u pogledu na partnerovo telo i lice, piše Daily Mail. 
 
Međutim, trećina pripadnica lepšeg pola više voli mrak jer se ne osećaju dobro u svojoj koži. 
 
Oko seksa se više trude muškarci pa je tako prvi korak napravilo njih 79 odsto u odnosu na 46 odsto žena. 
 
Polovina ispitanih žena izjasnila se da nikad nisu odbile svog partnera, a one koje to čine, uglavnom to rade zbog umora. 
 
"Sve smo otvoreniji i opušteniji po pitanju seksa. Da smo isto istraživanje sproveli pre 20 godina rezultati bi sigurno bili drugačiji. Seksualne navike se polako menjaju, a žene imaju više samopouzdanja i znaju šta žele" istakao je jedan od osnivača firme Ričard Longharst. 
 
Foto: stockimages

Izvor: 24 sata

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!