Home InfoHronika Pijan pet puta opljačkao istog čoveka

Pijan pet puta opljačkao istog čoveka

redakcija

Jedan žitelj Smedereva osuđen je danas na kaznu zatvora jer je u više navrata ove godine pljačkao istog čoveka uzevši mu novac, rakiju, karticu za mobilni telefon, TV-antenu, automobil.

Andrea Paunović (36) je danas osuđen u Osnovnom sudu u Smederevu na dve godine i tri meseca zatvora. Najpre je bio optužen da je 25. juna, pijan, u Smederevu obio putnički automobil "mercedes" Miloša P. i iz njega uzeo 4.000 evra i 400 dolara.

Pošto je delo priznao i pokajao se, sudija Osnovnog suda Marko Jocić kaznio ga je uslovno.

Međutim, već 13. jula Paunović je ponovo opljačkao istog čoveka, uzevši mu iz otključanog automobila 30.000 dinara. Dva dana kasnije Paunović je provalio u pomoćni objekat kod vikendice Miloša P. i iz bureta natočio litar rakije. Pošto je bio pijan nije uspeo da zatvori slavinu, tako da je iz bureta isteklo 280 litara rakije, čime je nastala šteta od oko 30.000 dinara.

Potom je još jednom obio automobil oštećenog i prespavao u njemu. Zatim je 30. septembra Andrea Paunović je od Miloša P. ukrao i mobilni telefon, karticu i punjač, TV-antenu i ključeve automobila, a potom pretresao vikendicu. Kasnije se ukradenim automobilom oštećenog odvezao do sela Saraorci.

Sudija Marko Jocić osudio je danas Andreu Paunovića na jedinstvenu kaznu od dve godine i tri meseca, pri čemu je uslovnu kaznu od tri meseca preinačio u kaznu zatvora. Sudija je Paunoviću izrekao obaveznu meru lečenja od alkoholizma.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!