Home InfoČitaoci pišu Meštani ulice Marije Kiri u ozbiljnom problemu, koji niko ne rešava!

Meštani ulice Marije Kiri u ozbiljnom problemu, koji niko ne rešava!

by redakcija1

Meštani Leštara već mesecima vode borbu u ulici Marije Kiri. Naime, već više od godinu dana, ovoj ulici je skoro pa nemoguće prići.

Uzrok tome je slomljena, dotrajala rešetka-šahta za odvod vode koja se nalazi na početku ulice. Umesto rešetke, na njenom mestu se već cele godine nalazi rupa, koja je prilično opasna za pešake i vozila. Nadležne službe su problem prekrile postavljanjem znaka za radove na putu.

Iako bi sam znak trebao biti privremen, već mesecima dugoročnog rešenja nema ni na vidiku. Meštani, iako već naviknuti na obilazak prepreke na ulici, strahuju za buduće dostave ogreva, hrane, medicinskih ili vatrogasnih intervencija. Dolaskom zime biće gotovo nemoguće uočiti rupu čime bi se prouzrokovala veća materijalna šteta na vozilima.

S toga stanari apeluju na nadležne da se problem sanira što pre kako bi se omogućio nesmetani protok saobraćaja u ovoj ulici.

 

Slične vesti

7 comments

Zoki 30.11.2020 - 11:16

Sta radi gradonačelnik Jovan Bec. Nista !!!Čeka sta ce da mu kazu savetnice! Beč bruka si za grad.Jasna vrati se sve ti je oprošteno!!!

Reply
Peca 30.11.2020 - 18:06

Dok je Jasna bila znao se red, terala ih da rade zato nije valjala.Šta je sad miševi nema više ko da radi za vas.Niti znate niti umete da vodite grad.Mislite da je voditi grad sedeti u fotelji pa nije.Vratite Jasnu jedino ona može sa neradnicima da iziđe na kraj.

Reply
Smederevac 30.11.2020 - 12:37

Ne samo Gradonacelnik nego ni vecina clanova Veca ne zna ni gde su ni sta treba da rade sem da se okace o gradsku kasu.Koje savetnice -zasto se ne menja clan Veca za saobracaj em covek bolestan em u penziji -nemoguce da ovolikom gradu nema ljudi iz te struke?

Reply
Pera 30.11.2020 - 15:46

Ovi likovi koji sada „vode“ Smederevo toliko su nesposobni i bezidejni da čak i Jasna izgleda kao neko ko je bio bolji. Da nije tužno bilo bi smešno. A šta se moglo i očekivati kad ih niko nije izabrao već su se na svojim pozicijama našli spletkarenjem, botovanjem, poltronisanjem… Gradonačelnik ima par godina staža i to u parking servisu kao partijski direktor. Šta se može očekivati od njega, osim da ćuti i čeka partijske instrukcije „s vrha“. A „savetuje“ ga Umičevićeva savetnica. NapreDNO do dna!

Reply
kiza 30.11.2020 - 20:28

Sem Softica i Iveksa ne vidim iole pismenijeg odbornika ili clana tog Veca u skupstini grada

Reply
neriljano 24.12.2020 - 13:29

Navalili Jasnini botovi, a ovaj slivnik je u takvon stanju već 3-4 godine. Toliko su bili sposobni. Ja ne sumnjam u jednake sposobnosti i ove nove ekipe, pa verujem da će potrajati jos 3-4 godine.

Reply
STEVO 17.03.2021 - 08:59

REŠETKA JE ODAVNO ZAVRŠENA

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!