Home InfoDruštvo Boris prešao više od 200 kilometara, danas stiže u Crnu Goru

Boris prešao više od 200 kilometara, danas stiže u Crnu Goru

by redakcija1

Boris Gujaničić trči već osmi dan. Prvog maja je iz Smedereva krenuo postavivši sebi cilj da na praznik Vaslija Ostroškog stigne u manastir posvećen ovom svecu.

Danas ulazim u Crnu Goru, prešao sam za sedam dana preko 200 kilometara. Bogu hvala sve je dobro. Nisam imao nikakvih problema. Viđam usput mnogo ljudi, video sam i Smederevce, mnogo mi znači što mi se javljaju, pružaju podršku, stanu da se fotografišemo.

Čestitaju mi, uplaćuju SMS poruke i novac pred mojim očima to mi je jako drago, mislim da je prikupljeno skoro milion dinara ukupno. U svakom su me gradu dočekali kao svog, od Mladenovca, preko Aranđelovca, pa sve do Nove Varoši.

Danas mi je možda i najteži dan jer sam posebno emotivan. Verovatno je sad nalet svih tih emocija koje sam sakupljao u sebi, slušao sam i neke tužne priče još neke dečice koja trče… Ali biće sve dobro – kaže Boris za SDCafe.rs.

U trenutku našeg razgovora, Boris je bio na oko 15 kilometara od naselja Jabuka. Tamo je gradonačelnik Prijepolja Drago Popadić, za njega danas organizovao prijem i doček na čemu je Boris, kako poručuje, takođe veoma zahvalan.

Od sutra ga čeka naredna etapa i nastavak puta na kome sakuplja sredstva za lečenje Matije Zotovića i Anđeline Petrović. Srećno!

 

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!