Home InfoHronika Zvanično: Smederevska policija traga za nestalim mladićem iz Hrvatske

Zvanično: Smederevska policija traga za nestalim mladićem iz Hrvatske

by Redakcija

MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateji Periši (27) na Smederevo, kao i na Požarevac i  Pančevo.

– U potragu su, između ostalih, uključeni pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, kojoj je nestanak i prijavljen, policijske ispostave za bezbednost na rekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade, kao i pripadnici policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevca -navodi se saopštenju MUP, uz napomenu da su preko Interpola obaveštene i policije zemalja u okruženju.

MUP Srbije objavio je i video-snimak na kom je rekonstruisano celokupno kretanje mladića od momenta kada je izašao iz kluba u Beton hali, do trenutka kada se približio reci na Savi promenadi.

Podsetimo, Matej Periš iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji nestanak su prijavili 31. decembra oko 18 sati. Matej je video-zapisom sa restorana „Savanova“ snimljen kako ide ka reci Savi u 01.51 sat, a signal bazne stanice telefona registrovan je u 02.03 sata u reci Savi.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!