Home InfoHronika Za ubistvo koleginice maljem – 15 godina zatvora

Za ubistvo koleginice maljem – 15 godina zatvora

by redakcija

Sudsko veće, kojim je predsedavao sudija Goran Mladenović, oglasilo je Miloša Miljkovića krivim za ubistvo koleginice Suzane Cvetanović (33), drvenim maljem na radnom mestu u hladnjači u Smederevu. Opisavši sve detalje ubistva, Miljković je priznao zločin.

Miloš i Suzana su radili kao čuvari u preduzeću D.O.O. “Carska jabuka” iz Beograda, koje ima magacin u Smederevu , u hladnjači PK“Godomin” u stečaju.
Oni su kobnog dana, oko šest sati, prilikom primopredaje smene, po uobičajenoj proceduri, vršili obilazak objekta, kada je između njih izbila svađa.

Miljković je u jednom trenutku drvenim maljem, koji je sve vreme obilaska nosio sa sobom, udario Suzanu u glavu. Ona se zateturala, nakon čega joj je zadao još šest, sedam udaraca, a posle nekoliko trenutaka, pošto se uverio da je još živa, još tri udarca.

Zatim je na česmi oprao krv sa ruku i malja, koji je ostavio u kanti pored česme. Tada je pozvao kolegu, sa kojim je radio te noći, da se vrati na posao, a kada je on došao i video beživotno Suzanino telo, pozvao je policiju.

Miljkoviću je danas izrečena jedinstvena kazna u trajanju od 15 godina i pet meseci, pošto je oglašen krivim i za posedovanje narkotika za sopstvene potrebe, krivično delo za koje mu je izrečena kazna od deset meseci zatvora.

Okrivljenom je produžen pritvor, najkasnije do isteka kazne utvrđene presudom,  saopštio je sudija Mladenović.

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!