Home InfoŠkolstvo Za bolju praktičnu nastavu: Ekonomskoj donirani kuhinjski aparati

Za bolju praktičnu nastavu: Ekonomskoj donirani kuhinjski aparati

by redakcija1

Generalni Sekretarijat Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Junior Chefs Clubom, uručio je donaciju Ekonomsko-trgovinskoj školi u Smederevu, saopšteno je iz ove organizacije.

Reč je o profesionalnim kuhinjskim aparatima vrednosti 265 000 dinara. Sredstva su obezbeđena tokom prošlogodišnjeg takmičenja Food Vision by Open Balkan.

Verujemo da će ova donacija omogućiti mladim kulinarskim talentima da se obučavaju i prate trendove u gastronomiji, te da će doprineti njihovom profesionalnom razvoju.

Food Vision by Open Balkan pruža ne samo platformu za predstavljanje najnovijih trendova i tehnologija u ovoj industriji, već i priliku za edukaciju, umrežavanje i razmenu ideja.  

Nadamo se da će ova donacija doprineti daljem napretku Ekonomsko-trgovinske škole Smederevu i omogućiti mladim talentima da steknu neophodno znanje i veštine koje će im pomoći u budućoj karijeri – poručuju iz Junior Chefs Club-a.

Donaciju je u ime Sekretarijata Vlade RS uručio Danijel Nikolić, dok su u ime Junior Chefs Cluba, to učinili Aleksandar Ilić i Aleksandar Tomić.

Foto: FB Serbian Junior Chefs Club

Slične vesti

1 comment

Smederevac 06.03.2024 - 08:56

Sta bi sa onim velikim prevarama profesora pomenute škole u restoranu Grand??????Pojela maca.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!