Home InfoDruštvo Veliki grafit “Ne damo svetinje” osvanuo u Smederevu

Veliki grafit “Ne damo svetinje” osvanuo u Smederevu

redakcija

U Smederevu je osvanuo grafit sa porukom NE DAMO SVETINJE za potpornom zidu na početku ulice Vojvode Stepe. Po ugledu na sve velike gradove u Srbiji i Crnoj Gori, i Smederevo je dobilo grafit sa jasnom porukom, koja je usmerena na guruća dešavanja u Crnoj Gori.

Grafit je uradila ekipa momaka iz navijačke grupe Ultra Semendria.

"Na ideju smo došli vođeni dešavanjima i protestima u Crnoj Gori i Srbiji, ovo je jedan od načina da pružimo podršku braći i sestrama u odbrani svetinja u ovom teškom trenutku. Odluka je pala na veliki grafit NE DAMO SVETINjE, sa lokacijom u ulici Vojvode Stepe. Iscrtavanje tog zida ne ugrožava ničiju imovinu a dodatno ulepšava ovaj deo grada. Organizacija je bila dobrovoljna i drugarska na nivou grupe, svako je pomogao koliko je mogao: neko u vidu novca, neko u vidu četki, farbi. Naglašavamo da mi nismo politički obojeni, a naša stranka je Smederevo." – rekli su ekskluzivno za SDCafe.rs autori grafita.

Potsećamo da je početkom godine organizovan i protestni skup sa istom porukom na kojem je učestvovalo nekolikko stotina građana Smedereva.

Svoje društveno angažovanje, kako su nam rekli, ovi momci će nastaviti i dalje i učestvovaće u ostalim akcijama za dobrobit sredine i samog Smedereva.

Podsećamo da su među prvima skrenuli pažnju javnosti na zagađenje u našem gradu koreografijom i jasnom porukom.

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!