Home Info Veslači Smedereva drugi na državnom prvenstvu na ergometrima

Veslači Smedereva drugi na državnom prvenstvu na ergometrima

redakcija

Veslači Smedereva zauzeli su drugo mesto na državnom prvenstvu na ergometrima koje je u subotu održano u Zrenjaninu. Prvo mesto sa 105 bodova pripalo je Partizanu, Smederevo je bilo drugo sa 51 bodom, a na trećem mestu su se našli veslači Crvene zvezde.

Smederevci su osvajanjem medalja u svim kategorijama potvrdili konstantnost i kvalitet u radu.

Veslači Smedereva osvojili su ukupno devet medalja.

U konkurenciji seniora Aleksandar Filipović je bio treći sa rezultatom 5.53,2 minuta. Odličan rezultat plasmanom na šestom mestu ostvario je Veselin Savić koji je deonicu od 2000 metara izveslao za 5.59,1.

U konkurenciji mlađih seniora marko Torbica je bio odličan treći sa vremenom 6.20 minuta. Miroslav Jovanović je pokazao da bronza iz Praga nije slučajnost. Bio je najbolji u konkurenciji juniora u vremenu 6.13 minuta.

Mlađe kategorije su takođe bile odlične. Kadetkinja Milica Mladenović je bila prva, kao i pionirka Jovana Vučić, a Anastazija Jovanović je zauzela treće mesto na pobedničkom postolju. U konkurenciji pionira Lazar Živanović se okitio srebrnom medaljom.

Medalje su osvajali i smederevski veterani. Nikola Otašević je bio najbolji u kategoriji do 49 godina, a Stefan Stojković je osvojio zlato u kategoriji veterana do 39. godina.

Odličan organizator šampionata bio je Veslački klub Begej.

 

foto: promo

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!