Home InfoHronika U saobraćajnoj nesreći stradala ženska osoba

U saobraćajnoj nesreći stradala ženska osoba

by redakcija1

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu obavestilo je da je, povodom teške saobraćajne nezgode koja se dogodila juče na 254. kilometru auto – puta, u smeru ka Nišu, izvršen uviđaj kojem je prisustvao i dežurni javni tužilac.

Do nesreće je najverovatnije došlo kada je putničko vozilo marke „Pežo“, tip – 206, kojim upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka konrole nad vozilom, udarilo u levu zaštitnu ogradu.

Usled toga, vozilo se rotiralo i na njega je naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se  kretao u istom smeru. Osoba koja je upravljala putničkim automobilom je izgubila život.

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a usledila je obdukcija i analiza krvi nastradale – navode iz OJT Smederevo.

Tužilaštvu će, kako je saopšteno, biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!