Home InfoČitaoci pišu Stanari zgrade u Jadranskoj još pre mesec dana dobili obećanje da će biti postavljeni stubići na raskrsnici sa 16.oktobra

Stanari zgrade u Jadranskoj još pre mesec dana dobili obećanje da će biti postavljeni stubići na raskrsnici sa 16.oktobra

by Redakcija

Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila na raskrsnici ulica 16.oktobra i Jadranske o čemu je SDCafe.rs izvestio javnost, našoj redakciji obratili su se stanari zgrade u ulici Jadranska. Stanari i profesionalni upravnik zgrade obavestili su nas da su još pre par meseci tražili od nadležnih službi da se postave stubići kao barikade za nepropisno parkiranje koje koje je ove svakodneva i česta pojava.

„Nemoguće je izaći na ulicu 16.oktobra iz Jadranske na bezbedan način. Pre podne je Jadranska puna automobilima roditelja koji ostavljaju decu. To je normalna pojava, ali nije normalno da se na raskrsnici parkira ko kako stigne. „ – kaže za SDCafe jedan od stanara ove zgrade.

Nakon pisanja i nadležnim službama stanari su dobili obećanje da će u „najkraćem periodu“ zaštitni stubići biti postavljeni.

„Mesecima unazad apelujemo na nadležne da postave stubiće kako bi ova raskrsnica postala bezbedna. Od parkiranih automobila i dostavih vozila ne možete da vidite ništa. O bezbednosti dece na pešečkom i trotuaru je suvišno i govoriti. Pre više od mesec dana dobili smo potvrdu da je postavljanje stubića u procesu i da će biti. Više od mesec dana!“– kaže za SDCafe stanarka ove zgrade.

U udesu koji se dogodio na ovoj raskrsnici nije na svu sreću nije bilo teško povređenih i pričinjena je samo materijlna šteta. Da li je potrebno da neko nastrada da bi se ovako jedan zahtev građana sproveo u delo? Još jednom podsećamo da je to mesto na samo par desetina metara od vrtića, da tu prolaze roditelji i bake i deke sa malom decom, da je dva puta dnevno u svakom automobilu koji prođe Jadranaskom bar jedno malo dete koje ide ili se vraća iz vrtića….

Ajmo ljudi malo ozbiljnosti, ovakve stvari ne bi trebalo dovoditi u pitanje.
Em što je neophodno, em što ste obećali.

Slične vesti

1 comment

Ivan 28.06.2023 - 19:16

Pa sta kad se opet pametnjakovici zavlace i blokiraju vidno polje, a niko ne reaguje.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!