Home InfoSport Dečaci RK „Smederevo“ vicešampioni Srbije

Dečaci RK „Smederevo“ vicešampioni Srbije

by Redakcija

Ovog vikenda tačnije od petka 26. maja do nedelje 28.maja,  u Gornjem Milanovcu održano je  prvenstvo Srbije u rukometu za dečake rođene 2010. godine i mlađe.

Ekipa Rukometnog kluba „Smederevo“ i na ovom takmičenju ostvarila je fantastičan rezultat osvojivši drugo mesto, odnosno titulu vicešampiona države.

U finalu prvenstva naši dečaci poraženi od RK „Metaloplastika“ rezultatom 14:10, no dečacima se ne može se ništa zameriti jer su pružili fantastičnu partiju.

Smederevci su pokazali odličnu igru i zalaganje na terenu.  Još jednom je pokazano da je i ova generacija dečaka zaista fenomenalna pred kojima je sjajna budućnost. Iz kluba poručuju da su zaista srećani i zadovoljni ovim uspehom i celokupnom selekcijom.

Važno je istaći da su čak trojica igrača iz našeg kluba našla mesto u idealnom timu prvenstva:

Jovan Miloradović, Pavle Mirić i Luka Dević.

Pored prošlogodišnjeg trećeg mesta takođe za generaciju 2009., pod dirigentskom palicom trenera Nenada Martića, ovo srebro predstavlja sjajan podstrek za dalji rad i napredak ove generacije.

Slične vesti

1 comment

NIKOLA TASIĆ CALE 29.05.2023 - 09:40

Bravo smederevski klinci! Osvetlaliste obraz rukometnog sporta u Smederevu. Sigurno je da uprava kuba ima velike zasluge za to (obezdedila je uslove), ali trener nosi najviše pohvala! Skupio je i napravio tim, tj. kolektiv dečaka koje je, u ovo ludo vreme odvojio od mobtela i uputio je u lepšu stranu života – u bavljenje sportom. Želim vam nove uspehe, draga deco!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!