Home Uncategorized Srećnu Novu 2022. godinu želi vam vaš SDCafe

Srećnu Novu 2022. godinu želi vam vaš SDCafe

by Redakcija

Drage naše sugrađanke i dragi naši sugrađani, završavamo još jednu kalendarsku godinu koja je bila veoma turbulentna, nepredvidiva i u najmanju ruku čudna i konfuzna.
U ovoj odlazećoj godini redakcija vašeg SDCafe-a, radila je punom parom kao i prethodnih 17. godina, kako biste vi na pravi i istinit način bili informisani.

U prethodnoj godini za vas smo napisali i objavili 448 vesti, članaka, reportaža i priča. Radili smo svakog dana, kako biste vi imali što više informacija, pratili dešavanja i bili „u toku“. Za godinu dana posetioci SDCafe.rs su otvorili nešto više od 4 miliona stranica.

Ekipa SDCafe-a svima vama i vašim porodicama želi, pre svega, mnogo zdravlja, ljubavi i osmeha. Želimo vam da se smejete sa najmilijima cele sledeće godine, da volite i budete voljeni, da razmišljate isključivo svojom glavom, da presuđujete zdravim razumom, da budete slobodni, iskreni i solidarni i da volite ovo naše Smederevo!

A mi imamo velike planove za 2022.godinu. Nastavićemo punim gasom da radimo u interesu svih građana Smedereva, nastevićemo da vas informišemu o svemu što je važno i bitno, neće biti tabu tema. Pokrenućemo još nekoliko važnih projekata „koji se krčkaju u našem studiju“, a u aprilu slavimo punoletsvo 😊.

Pozivamo sve građane da nam se javljaju, da nam pišu, da nam fotografišu zanimljivosti, da nam daju predloge i teme za vesti i repotaže. Pozivamo sve ljudi koji rade lepe i zanimljive stvari da nam se jave i dobiće medijski prostor.

Nastavljamo da radimo korisne i lepe stvari kako bismo svi zajedno učinili da naš grad bude bolji.

 

NAŠ GRAD NAŠA PRIČA!
SDCafe Tim
uzduž & popreko

Slične vesti

1 comment

Smederevac 31.12.2021 - 16:38

Svima u red.SD cafea pored licnog zdravlja zelim puno poslovnih uspeha u 2022 godini koja ce po svoj prilici biti vrlo zanimljiva !Vidimo se.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!