Home InfoDruštvo Smederevski Lux Naxi radio učestvovao na Radio danima

Smederevski Lux Naxi radio učestvovao na Radio danima

by redakcija1

Po 27. put održani su Radio dani, RAB SRBIJA, na Zlatiboru. Događaj su svečano otvorile poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i predsednica RAB SRBIJA Maja Rakovic.

Kako su organizatori saopštili, ove godine uz učesnike iz naše zemlje, u goste su došli Karl-Heinz Kessler iz Nemačke, Lawrence Galkoff iz Velike Britanije i Gyula Horvath iz Mađarske, vrhunski stručnjaci u svojim oblastima čija su iskustva dragocena.

Drugog dana, održana je tribina „Pobednik u oglašavanju na lokalu je RADIO“. Pored moderatora Nikole Kovačevića, generalnog menadžera Naxi radija, i predstavnika radio stanica iz Kragujevca, Vranja, Rume, Kikinde, Čoke, učestvovao je i Milan Medenica, glavni i odgovorni urednik Lux Naxi radija iz Smedereva.

Na ovom panelu, glavna tema diskusije je bila prodaja reklamnog prostora na radio stanicama, saradnja sa klijentima i reklamnim agencijama, kao i unapređenje poslovanja i funkcionisanja radio stanica.

Svaka razmena poslovnih iskustava između kolega doprinosi boljem radu i afirmaciji radija kao najstarijeg i sveprisutnog medija.  

Na ovim radio danima, pored tribina i zaista bitnih lekcija od strane stručnjaka iz oblasti novinarstva, studijske i emisione tehnike bio je i generalni menadžer softverske kompanije RCS Europe, Karl-Heinza Kesslera, čiji softver Lux Naxi radio eksluzivno koristi od januara ove godine – kazao je Medenica.

Kessler je narednog, završnog dana govorio na temu “Evolucija audio sveta”. Radio dani su trajali od 12. do 14. maja.

Foto: FB RAB Srbija

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!