Home InfoSport Smederevci doneli medalje iz Sarajeva

Smederevci doneli medalje iz Sarajeva

by Redakcija

Wako Europen Cup Sarajevo koji je održan 05.05.- 07.05 jedan je od najprestižnijih turnira u kickbox-u u regionu. Preko 100 klubova učestvovalo je na ovom međunarodnom takmičenju a učešće su uzele ekipe iz Madjarske, Makedonije, Bosne i Herceovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije naravno iz Srbije. Srbija je imala preko 60 takmilara, koji su branili boje naše zemlje.

I Smederevo je imalo svoje predstavnike i to iz dva kluba SD Combat i Trijumf Sd. Naše ekipe nastupile su sa podmlađenim sastavom a ukupno je bilo 6 takmičara.
Rezultati koje su postigli su viče nego odlični.
Ispred ekipe Sd Combat:
Sekulić Jovan junior 81kg – osvojio je zlatnu medalju
Sekulić Stevan mladji junior 75kg – osvojio srebrnu medalju

Ispred ekipe Trijumf SD:
Čupic Nikola senior 63,5kg odvojio je zlatnu medalju.
Dašić Savo mlađi junior 63,5kgosvojio bronzanu medalju

„Ovo zaista jedno veoma veliko i važno iskustvo za sve naše takmičare. Sjajno je da mladi borci osete međunarodno takmičenje i oda osete draž takmičanja van naše zemlje. Lično sam veoma zadovoljnan svime što su naši momci prikazali a re svega mislim na tehniku, voju i želju i takmičarski ferplej. Čeka nas državno prvenstvo u full contactu i lowkicku, za koje se intenzivno spremamo. Iskoristio bih priliku da skrenem pažnju deci i roditeljima da se više svi zajedno okrenemo sportu i zdravlju i dobrim životnim vrednostima kako bi neke druge stvari malo manje dolazile do izražaja.“ – rekao je za SDCafe Nikola Stošić rener kluba TrijumfSD.

Slične vesti

1 comment

Smederevac 10.05.2023 - 10:39

Većina ovih momcica je neobrazovano i sklona agresivnom ponašanju. To se vidi na svakom koraku ..u kafićima,prodavnicama,bankama ,javnim mestima.Bice dobro ako svoju energiju usmere ka Vojsci Srbije,policiji..

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!