Home InfoHronika Smederevac dobio samo osam godina zatvora za trostruko silovanje četrnaestogodišnjakinje

Smederevac dobio samo osam godina zatvora za trostruko silovanje četrnaestogodišnjakinje

Redakcija

Viši sud u Smederevu osudio je na osam godina zatvorske kazne S. B. (38) iz Smedereva za silovanje četranestogodišnje D.S., inače kćerke njegove bivše, nevenčane supurge.

Prvostepenom, nepravosnažnom presudom S. B. oglašen je krivim za produženo krivično dela silovanja jer je 31. decembra 2020. godine  u napuštenoj kući u okolini Osipaonice, tri puta na silu obljubio  D.S ( 14).

Silovanje se dogodilo po povratku iz Požarevca, gde je devojčicu poveo u posetu majci, njegovoj bivšoj supruzi, koja ga je ostavila i počela da živi sa drugim muškarcem.

Dokazano je da se silovanje dogodilo uz pretnju hladnim oružjem. Slučaj je prijavila sestra  maloletnice, a policija je napadača uhapsila istog dana.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Osuđeni S.B i ranije je osuđivan za druga krivična dela.

Inače, zakon predviđa kaznu od najmanje pet do najviše petnaest godina za krivično delo silovanja.

2 comments
0

Slične vesti

2 comments

Pera 24.11.2021 - 22:02

Da ima čojstva i istinske ljubavi prema svoj deci među nama, ovakvima bi trebalo da sude meštani, komšije,…rođaci. Sud je korumpiran, sudije su p.zde koje samo misle kako da doživotno zadrže guz.ce u foteljama. Kad bi jedan po jedan silovatelj iznenada počeli da pod nerazjašnjenim okolnostima nestaju u mestima gde žive, svaki novi manijak koji bi pomislio da uradi tako nešto već bi znao šta ga čeka. Nisu prepreka inicijali, znaju sigurno komšije, rođaci ko je manijak..treba da ga pronađu i presude mu onako kako je i zaslužio … otupeli smo na sve, pa čak i na ovakve monstruozne stvari, očekujemo od države koja počiva na kriminalu da rešava iskonsku pravdu …

Reply
Nataša 05.12.2021 - 00:38

Kakva sramota! Pa ovim spodobama iz Višeg suda želim da im decu siluju ovakvi, pa da vide kako je to u redu višestrukog počinioca krivičnih dela, osuditi samo osam godina za silovanje mlađeg maloletnog lica! Stidite se potkupljene neznalice!!!!!!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!