Home InfoHronika Silovao sam je zato što je mnogo volim

Silovao sam je zato što je mnogo volim

redakcija

Uhapšeni Milan Đ. (22) rekao sudiji da ga je maloletnica privlačila i da nije mogao da se obuzda, kaže izvor Kurira.

Ništa ne poriče!
Milanu Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva, koji se sumnjiči da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao učenicu od 17 godina, nakon saslušanja pred istražnim sudijom Višeg suda u tom gradu određen je pritvor do 30 dana.

– Milan na saslušanju nije negirao da je imao seksualni odnos s maloletnicom. On je, navodno, izjavio da mu se devojka mnogo sviđala i da je s njom bio iz ljubavi! On je rekao da više nije mogao da se obuzda, jer ga je učenica mnogo seksualno privlačila – kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, Milan je pratio devojku, koja se kobne noći oko 3.30 sati vraćala iz grada, a kad se uverio da u blizini nema nikoga, zgrabio ju je i odveo u dvorište.

– Oborio ju je i silovao! Devojka ga nije poznavala, a nekoliko meseci kasnije sam je uleteo u ruke policije jer je učenici poslao zahtev za prijateljstvo preko Fejsbuka. Ona je to prihvatila, ne sluteći o kome je reč – kaže naš sagovornik.

Milan Đ. ubrzo je devojci počeo da šalje poruke u kojima joj se izvinjavao zbog svega što se desilo i tražio od nje da slučaj ne prijavi policiji.

– Učenica je tada shvatila da se dopisuje sa osobom koja ju je silovala i odmah obavestila policiju – kaže naš sagovornik.

(Z. N.)

Izvor: Kurir

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!