Home InfoHronika Silovao sam je zato što je mnogo volim

Silovao sam je zato što je mnogo volim

by redakcija

Uhapšeni Milan Đ. (22) rekao sudiji da ga je maloletnica privlačila i da nije mogao da se obuzda, kaže izvor Kurira.

Ništa ne poriče!
Milanu Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva, koji se sumnjiči da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao učenicu od 17 godina, nakon saslušanja pred istražnim sudijom Višeg suda u tom gradu određen je pritvor do 30 dana.

– Milan na saslušanju nije negirao da je imao seksualni odnos s maloletnicom. On je, navodno, izjavio da mu se devojka mnogo sviđala i da je s njom bio iz ljubavi! On je rekao da više nije mogao da se obuzda, jer ga je učenica mnogo seksualno privlačila – kaže izvor Kurira iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, Milan je pratio devojku, koja se kobne noći oko 3.30 sati vraćala iz grada, a kad se uverio da u blizini nema nikoga, zgrabio ju je i odveo u dvorište.

– Oborio ju je i silovao! Devojka ga nije poznavala, a nekoliko meseci kasnije sam je uleteo u ruke policije jer je učenici poslao zahtev za prijateljstvo preko Fejsbuka. Ona je to prihvatila, ne sluteći o kome je reč – kaže naš sagovornik.

Milan Đ. ubrzo je devojci počeo da šalje poruke u kojima joj se izvinjavao zbog svega što se desilo i tražio od nje da slučaj ne prijavi policiji.

– Učenica je tada shvatila da se dopisuje sa osobom koja ju je silovala i odmah obavestila policiju – kaže naš sagovornik.

(Z. N.)

Izvor: Kurir

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!