Home InfoČitaoci pišu Semafori u centru grada ne rade danima, snalazi se ko kako zna…

Semafori u centru grada ne rade danima, snalazi se ko kako zna…

redakcija1

Na raskrsnici Knez Mihailove, Karađorđeve i ulice Slobode u Smederevu od prošle nedelje su se vozači , kao i pešaci našli u problemu. Semafori koji regulišu saobraćaj na ovoj raskrsnici nisu funkcionalni već danima.

Uzrok kvara semafora je još uvek nepoznat, a sumnja se da je ovaj slučaj posledica nevremena koje je pogodilo Smederevo pre nekoliko dana. Policijskih službenika koji bi regulisali saobraćaj u ovom slučaju, na raskrsnici nema, što vozače i pešake stavlja u poziciju „snađi se“, kao što se može i videti na fotografijama sa lica mesta.

 

3 comments
1

Slične vesti

3 comments

Smederevac 22.07.2021 - 09:10

Ljudi moji -pa Clan G Veca za saobracaj je vise od 15 godina u penziji jer ocito nas Grad ili vladajuca stranka NEMA skolovanog i mladog coveka za ovu funkciju !!!!??

Reply
Plavi+ 22.07.2021 - 09:18

E, dragi moji izveštaći! Da su izbori blizu – semafori bi bili začas popravljeni, ovako učesnici u saobraćaju – snalazite se,…dok neko ne nastrada ! Možda je ovo i posledica toga, što svi Osnovci odoše u Gimnaziju, a skoro niko neće da bude električar, vikler, stugar, bravar, …Ovi novi političari zatvorili ŽIŠ – školu, gde su se stvarali majstori, čuvene zanatlije,… A, ovo njihovo Dualno obrazovanje , samo oni znaju koje kadrove daje.

Reply
bogdan 10.09.2021 - 12:32

Pa ne regulisu samo semafori prolaz na raskrsnici, postoje i saob. signalizacija i pravila saobracaja, to vozaci trebaju da znaju.

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!