Home InfoDruštvo Radionica za mlade u MINI HUB-u: Kako rešiti problem u svojoj zajednici?

Radionica za mlade u MINI HUB-u: Kako rešiti problem u svojoj zajednici?

by Redakcija

Da li dok šetate gradom nailazite na probleme koje niko ne rešava? Da li vam često padaju na pamet?

Ponekad sigurno pomislite “Da li je moguće da se neke stvari nikada ne menjaju”. Zašto vi ne biste uradili nešto povodom toga?

Ukoliko želite da promenite nešto u svojoj zajednici, CoWorking MINIHub  organizuje radionicu baš za vas.
Saznajte kako da koristeći REŠI metodologiju rešite bilo koji problem u zajednici.

Predavač na ovom predavanju biće Miloš Paunović koji će učesnike radionice provesti kroz proces i korak po korak voditi kroz razumevanje problema koji želite da rešite, planiranje kako da se uhvatite u koštac sa njim i na kraju vas pripremiti za njegovo rešavanje.

Radionica se održava 27.maja od  10:00-13:00 h u prostorijama MINIHUb- a u ulici Jovana Krajišnika 14 u Smederevu.
Radionica je besplatna i namenjena je mladima do 25 godina.

Prijavite se na linku OVDE.

MINIHub možete zapratiti na Facebook-u  i na Instagramu.

——————————————————————-
Miloš Paunović, naše gore list, je iz Smedereva a karijeru je započeo u sektoru revizije u PwC gde se prvi put susreo sa biznis svetom. Nakon toga 2014. godine, sa dva prijatelja, osniva organizaciju za podršku mladima preduzetnicima Razlivalište.

Početkom 2016. godine postaje deo tima komunikacija u Erste Banci, gde se bavi društveno odgovornim poslovanjem i digitalnim kanalima.

Od 2018. godine je deo Nordeusa u ulozi specijaliste za društveno odgovorno poslovanje gde je bio zadužen za planiranje i realizaciju različitih inicijativa u zajednici. Sada je deo tima Nordeus Fondacije gde se brine o operativnoj stranama programa i projekata koji se sprovode u zajednici.

Za sebe smatra da je društveni inovator sa misijom da pomogne pojedincima, kompanijama i organizacijama da na smislen način ulažu u zajednice kojih su deo. Poseduje široko znanje u polju CSR-a, komunikacija, gejminga i društvenog preduzetništva. Ima specifičnu kombinaciju ekspertize u polju pravljenja uticaja iz korporativnog i nevladinog sektora što mu daje mogućnost da uzme najbolje iz oba sveta.

Otvoren MiniHub prvi pravi coworking prostor u Smederevu

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!