Home InfoDruštvo Otvoren MiniHub prvi pravi coworking prostor u Smederevu

Otvoren MiniHub prvi pravi coworking prostor u Smederevu

by Redakcija

Co working prostor je zajednički kancelarijski radni prostor koji koristi više ljudi, koji rade različite poslove u različitim firmama ili preduzetničkim radnjama.  Ovakvi prostori su u svetu odavno popularni i atraktivni su kod freelancera, malih preduzetnika, programera, dizajnera, marketara, dropshipera i svih onih kojima je za rad neophodan brzi internet, računar, telefon i kancelarijski prostor.


U Smederevu je otvoren prvi takav prostor koji se nalazi u ulici Jovana Krajišnika broj 14 i zove se MINI Hub.
Pravo mesto kada je u pitanju kancelarija  koja nudi potpuno sve što je neophodno za vođenje jednog biznisa a ne iziskuje velike resurse. Coworking prostor nudi olakšanje u smislu da korisnici uvek imaju obezbeđen WiFi ultra brzi internet, radni sto, kafe, prostor za sastanke, vodu, kafemat, toalet, štampač, skener, projektor i videobim, gluvu sobu za online sastanke i još dosta toga.

„Poenta prostora je da uz minimalnu mesečnu nadoknadu, koja je dosta manja od zakupa, sopstvenog kancelarijskog prostora, ustvari dobijete sve te pogodnosti, pa čak i više od toga, koje ćete deliti sa ljudima sličnih interesovanja.  Korisnici našeg prostora su ljudi različitih profila ali su svi u nekom smislu vezani za internet i računare. Poenta je da ne morate raditi od kuće, ne morate raditi u kafiću ili restoranu, a ne morate ni rentati sopstvenu kancelariju jer sve pogodnosti koje imamo su ovde na raspolaganju.“ – kaže za SDCafe.rs Dimitrije Miljuš osnivaš MiniHub-a u Smederevu.

Zakup prostora se vrši na dnevnom ili mesečnom nivou.
Pored ovih usluga Mini Hub nudi usluge virtuelne kancelarije.

Više informacija o ovom prostoru i samom korišćenju možete dobiti i na broj telefona: 060/06-52-896 ili na mail: minihubws@gmail.com
Zapratite ih i na facebooku ili instagramu.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!