Home InfoHronika Priveden zbog pijanstva jedini vozač koji je stao da pomogne pregaženom pešaku

Priveden zbog pijanstva jedini vozač koji je stao da pomogne pregaženom pešaku

redakcija

Istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu Marko Jocić izjavio je danas Tanjugu da je utvrđen identitet pešaka koji je više puta pregažen u noći između petka i subote u ulici Crvene armije u Smederevu.

– Radi se o šezdesetogodišnjem M.B. iz Smedereva. Njega je prepoznao sin po odeći. Naložio sam i obdukciju nastradalog. Videćemo šta će istraga pokazati, za sada nemamo podatke ko je udario pešaka i pobegao sa mesta događaja – rekao je Jocić.

On je naveo da je izvesno da je čoveka nakon prvog pregazilo još četiri ili pet vozila.

– Tragamo za vozačem koji se čoveka udario i pobegao, ali za sada ne znamo da li je reč o putničkom ili teretnom vozilu – kaže sudija Jocić.

Sudija ne pamti da se nešto slično dogodilo i izrazio zaprepašćenje da je, kako je rekao, više automobila pregazilo pešaka koji je ležao na putu.
– Strašno je da se niko nije zaustavio, osim jednog mladića koji je, na svoju nesreću, imao 0,7 promila alkohola u krvi. Kad zgazite psa, stanete i nelagodno se osećate. Ne mogu da verujem da neko može da pregazi čoveka i da nastavi vožnju kao da se ništa nije dogodilo – kazao je sudija Jocić.

Ulica Crvene armije je jedna od najprometnijih u Smederevu i saobraćaj je dodatno pojačan zato što povezuje centar grada sa Železarom i izlaznim putevima prema auto putu, Kovinu, Požarevcu i drugim gradovima u okruženju.
U cilju istrage, u policiji nisu mogli da potvrde Tanjugu da li imaju novih saznanja u vezi sa ovim tragičnim slučajem i eventualnim izvršiocem. Istražni sudija Jocić apelovao je na sve koji imaju ikakva saznanja o ovoj saobraćajnoj nesreći da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Blic

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!