Home InfoHronika Preminula Zlata Petković

Preminula Zlata Petković

redakcija

 

Glumica Zlata Petković preminula je danas, nekoliko dana posle moždanog udara koji je pretrpela.
Petkovićeva je hitno operisana prošlog petka pošto je zbog visokog pritiska doživela blaži moždani udar, koji je napravio ugrušak krvi. Sedmi dan nakon što je preživela šlog, Zlati se stanje pogoršalo. Preminula je danas u 58. godini života u Kliničkom Centru Srbije
 
– Zlata je preminula u 13 časova i 40 minuta. Molim vas, nemojte me više ništa pitati – rekao nam je kratko prijatelj Zlatine porodice. Zlatin muž Sanja Ilić nije bio u stanju da govori o smrti supruge.
Zdravstveno stanje glumice Zlate Petković tokom vikenda se pogoršalo, nakon čega je upala u komu iz koje se nije probudila. Zlata je pre sedam dana primljena u Urgentni centar, zbog visokog pritiska koji je doveo do moždanog udara, a nekoliko dana potom, konzilijum neuropsihijatara je odlučio da glumica bude operisana.
Poznata glumica proslavila se u seriji "Otpisani" i "Grlom u jagode", bila je izabrana za Mis Jugoslavije, a poslednju ulogu imala je u seriji "Selo Gori, a baba se češlja".
Zlata Petković je rođena u Svrljigu 11. februara 1954. Osnovnu školu završila je u Smederevu, a gimnaziju je pohađala u Smederevu i vanredno u Zagrebu.
 

Foto: Duška Stefanović

Izvor: Alo

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!