Home InfoHronika Ponovo nasilje u porodici: Godinama tukao ženu i ćerke

Ponovo nasilje u porodici: Godinama tukao ženu i ćerke

by redakcija1

Samo dan nakon vesti da je tužilaštvo podiglo optužnicu protiv muškarca pod sumnjom da je pretukao devetogodišnjeg sina, iz OJT u Smederevu ponovo vest o još jednom slučaju.

Naime, optužnica je podignuta protiv B.M. iz Suvodola (49 godina) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio tri krivična dela nasilje.

Okrivljeni je u alkoholisanom stanju maltretirao suprugu i dve maloletne ćerke.

Kako se navodi u saopštenju, tukao ih je rukama, a u jednom navratu upotrebio je i metlani deo noža kojim je udario ćerku.

Inače, B.M. su ranije već izricane hitne mere zbog nasilja u porodici nad istim osobama. Prikupljeni dokazi ukazuju da je nasilje trajalo godinama.

“Uzimajući u obzir sve relevantne okolnosti koje su od uticaja na vrstu i meru krivične sankcije u konkretnom slučaju, tužilaštvo je stavilo predlog da se okrivljeni osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i četiri meseca.

Pored ovog, predloženo je produženje pritvora, kao i mera bezbednosti lečenja alkoholičara u ustanovi, obzirom da je delo učinjeno usled zavisnosti od upotrebe alkohola” – navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!