Home InfoHronika Pedofilu oduzeli decu

Pedofilu oduzeli decu

by redakcija

Socijalni radnici od Toplice P. (58), osumnjičenog da je silovao dva pastorka, sklonili četvoro mališana, od kojih je najmlađe beba koja ima samo mesec dana.

Imam četvoro dece i sad su mi ih sve oduzeli! Došli su ljudi iz Centra za socijalni rad, rekli da smo Toplica i ja zlostavljali moja tri sina i ćerku, koja ima samo mesec dana! Sve je to laž! Toplica nikad nije dirao moju decu, a nije dirao ni dečake koji su dolazili kod nas!

Ovim rečima dočekala je juče ekipu Kurira Dragana P. (35), žena Toplice P. (58) iz Smedereva, uhapšenog u ponedeljak zbog sumnje da je silovao svoja dva pastorka od 12 i osam godina, kao i maloletnika od 17 godina ometenog u razvoju.

– On nije mučio moju decu, nikoga on nije silovao – tvrdi Dragana.

Dok pričamo s njom, stojimo ispred šupe u kojoj se Toplica, kako tvrdi policija, iživljavao nad decom. Pokušali smo da uđemo unutra, ali uzalud. Vrata su bila zaključana.

– Ni ja ne mogu unutra, ključevi su kod Toplice – kaže Dragana.

Ipak, kroz prozor vidimo zidove i na njima malene otiske dlanova. Izgleda kao da su krvavi, ali Dragana tvrdi da nisu.

– Ma to su se deca igrala temperama. Mazali su ruke i ostavljali tragove – pokušava da objasni.

Izlazimo iz dvorišta i nailazimo na komšiju koji dobro poznaje Toplicu.

– On je već bio osuđivan zbog pedofilije, a kad je odslužio kaznu, počeo je da radi u Železari. Ipak, i odatle su ga isterali jer se muvao oko muškaraca. Oduvek su ga više oni interesovali. Svi smo mislili da će se smiriti kad se oženio, a on je postao još gori – rekao je komšija insistirajući da mu ne pominjemo ime.

 

Kao u zatvoru

U prizemlju porodične kuće živi i Milica P., Topličina snaja od brata koji je umro 2002. godine.

– Znam da su tu dolazila mnoga deca s ulice i da ih je huškao da me gađaju kamenjem i biju štapom – priča Milica i pokazuje ogromnu motku.

Njeni prozori prekriveni su rešetkama i zavesama. Svetlost dana vidi, kako kaže, samo kad uspe da se poput miša išunja napolje.

Izvor: Kurir

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!