Home InfoHronika Otkrivena grupa od 12 dilera i kupaca heroina

Otkrivena grupa od 12 dilera i kupaca heroina

redakcija

Smederevska policija sprovela je još jednu u nizu akcija suzbijanja trgovine narkoticima na području grada i otkrila 12-članu grupu – tri prodavca i devet kupaca – koja se bavila kupoprodajom heroina.

 
Kako je saopštila danas Policijska uprava Smederevo, uhapšeni su M.Š. (30) i brat njegove supruge M.V. (26) koji su osumnjičeni za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Policija sumnja da su njih dvojica u proteklom periodu kupcima sa područja šireg centra Smedereva prodali više od 50 grama heroina, u količinama od četvrtine grama do nekoliko grama.
 
Heroin su nabavljali u Beogradu, od za sada nepoznatog dilera, obično u količinama od 10 grama.
 
Dešavalo se i da M.Š. ima zainteresovanog kupca, a trenutno nema heroin za prodaju, što je rešavao tako što je, dok kupac čeka, slao svoju suprugu da donese drogu od njenog brata M.V.
 
Osumnjičeni će u zakonskom roku od 48 sati biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, a u redovnom postupku će protiv svih kupaca biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje opojne droge, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!