Home InfoHronika Osumnjičeni za ubistvo počinio samoubistvo

Osumnjičeni za ubistvo počinio samoubistvo

by redakcija

SMEDEREVO, 9. decembra 2010. (Beta) – Policajci stanice u Velikoj Plani našli su leš Miodraga Krstića (33) iz Ratara za kojim je tragala pošto je osumnjičen da je 6. decembra u večernjim satima iz automatske puške ubio Dragoljuba Dilkića (65) iz Velike Plane.

U Dilkića, ispred njegove kuće, u ponedeljak uveče ispaljeno je četiri rafala i potom pojedinačni metak iz automatske puške ispred porodične kuće u naselju Bresje, u opštini Velika Plana, saopštila je Policijska uprava u Smederevu.

Po pozivu ukućana, na lice mesta je stigla ekipa Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Velikoj Plani, koja je Dilkića prevezla do Opšte bolnice „Stefan Visoki“ u Smederevskoj Palanci, gde je, nakon pokušaja reanimacije, konstatovana smrt.

Policajci stanice u Velikoj Plani su osnovano sumnjali da je ubistvo izvršio Miodrag Krstić.

Policija je ubrzo locirala gde se nalazi Krstić i kojim putem se kreće. Posle pretrage terena i pretresom kuće u kojoj je živeo policija je s psima sužavala teren kojim se kretao osumnjičeni.

Juče popodne, na oko tri kilometra od kuće u kojoj je živeo, Krstić je izvršio samoubistvo iz automatske puške „CZ M70“ iz koje je verovatno ubio i Dilkića što tek treba da utvrde balističari.

Prema prvim nalazima istrage, motiv za ubistvo je bio taj što je Dilkić, sa još jednim susedom, Krstiću obećao da će mu naći devojku za ženidbu, i za taj posao unapred uzeli novac, navodno za pokrivanje troškova traganja za devojkom.

Izvor: Beta

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!