Home InfoHronika Lopovi prijavili da su napadnuti

Lopovi prijavili da su napadnuti

by redakcija

Tri mladića, koje policija nije imenovala, prijavili su dežurnoj službi u tom mestu, da ih je, u Ulici Neznanog junaka, napao nepoznati muškarac ispalivši u njihovom pravcu više hitaca.

Policija je juče, posle prijave, utvrdila da je iz automatske puške M-70 pucao Miodrag M. (52) iz Smederevske Palanke.

On je policiji izjavio da je uočio tri osobe kako lome poklopce od šahti, za koje je pretpostavio da su ukradeni u neposrednoj blizini njegovog imanja, pa je revoltiran zbog ranijih krađa na svom imanju, reagovao najpre fizičkom silom, potom i vatrenim oružjem.

Miodrag je iz automatske puške, dok su mladići bežali sa mesta događaja, ispalio četiri metka u parkirano vozilo kojim su muškarci dovezli poklopce.

Nakon konsultacija sa zamenikom Višeg javnog tužioca u Smederevu, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja, nošenja oružja  i izazivanja opšte opasnosti.

Agenciji Beta je u policiji rečeno da Miodrag M. ima dozvolu za lovačku pušku koja mu je ukradena u jednoj od nekoliko provala u vikendicu.

Posedovanje automatske puške nije dozvoljeno. Njeno posedovanje je krivično delo.

Policija je navela u saopštenju da je nedvosmisleno utvrđeno da su mladići poklopce ukrali prethodnog dana i  priznali još pet krađa.

msp

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!