Home InfoHronika Osumnjičeni da su provaljivali u kuće suseljana

Osumnjičeni da su provaljivali u kuće suseljana

redakcija

Policija u Požarevcu odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Saše  I. (43), njegove bivše supruge  Mirjane  M. (41)  i Predraga M. (19)  svi iz Oreovice, zbog sumnje da su počinili   više   krivičnih dela  teških krađa.

Oni su osumnjičeni  da su  u  Oreovici  u protekle tri godine provalili u više kuća  meštana koje su poznavali.

Poznajući prilike, koristili su odsustvo oštećenih  i oduzimali  novac,  pištolje, revolvere, vazdušne puške,  tehničke  uređaje, alate.

U jednoj od krađa  Saša  I. je iz pištolja  s prigušivačem,  ubio  psa, dok je u jednoj od  krađa  nakon što su  sa tavana  oduzeli  veću količinu alata, u dvorištu  oštećenog     pištoljem s prigušivačem  Saša I. poubijao  ćurke  i zečeve.

Osumnjičeni su živinu i zečeve takođe pokupili.

Policija  je jedan  deo pokradenih predmeta  našla  i vratila vlasnicima.

Predraga M.  zajedno  sa još dvojicom maloletnika N. J. (17)  i U. T. (15)  takođe iz  Oreovice,  policija sumnjiči  za provalu i uništavanje građevinske  mašine.

Oni se sumnjiče da su iz mašine pokrali  akumulatore, pumpe  za podmazivanje,  ulje,  istočili naftu, zatim metalnom cevi  razlupali  mašinu.

Sumnjiče se i za provalu kontejnera,  prodavnica  i  mesare  u  Oreovici.  Policija je našla ukradene akumulatore i alat, dok su osumnjičeni kradenu prehrambenu robu i piće potrošili.

Policija veruje da su osumnjičeni počinili više krivičnih dela nego što su priznali i savetuje građanima  da   se  obrate  najbližoj policijskoj stanici.

msp

 

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!