Home InfoHronika Kućni pritvor do konačne presude zbog gaženja automobilom

Kućni pritvor do konačne presude zbog gaženja automobilom

Redakcija

Nenad D. (59) optužen za ubistvo Aleksandra Radosavljevića (49) ispred kafane „Zlatna potkovica“ u Smederevu, prebačen je u kućni pritvor, do konačne presude, a porodica ubijenog javno je izrazila nezadovoljostvo ovom odlukom, prenose srpski mediji.

Prema saznanjima SDCafe.rs Nenadu D. pritvor je određen u avgustu 2020. godine i produžavan je više puta. U decembru 2021. advokat optuženog uložio je žalbu na odluku Višeg suda u Smederevu o produženju pritvora. Apelacioni sud odluku je poništio i vratio na novo odlučivanje. I po drugi put smederevski sud doneo je istu odluku o produženju pritvora, a nako nove žalbe, Apelacioni sud je odluku ukinuo i pritvor zamenio merom zabrane napuštanja stana uz eletronski nadzor. Ova mera može trajati najkasnije do pravosnažnosti presude.

Suđenje Nenadu D. još uvek traje.
Podsetimo, sve se odigralo u avgustu 2020. na parkingu ispred restorana “Zlatna potkovica”, kada je posle svađe i fizičkog obračuna optuženog i njegovih prijatelja sa vlasnikom kafane, sada pokojni Radosavljevići lopatom razlupao vetrobransko staklo na automobilu Nenada D. Nakon toga, optuženi ga je, prema optužnici, pregazio automobilom dok je ležao na zemlji. Radosavljević je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!