Home InfoHronika Krivične prijave protiv šestorice za teške krađe i razbojništva

Krivične prijave protiv šestorice za teške krađe i razbojništva

by redakcija

Požarevačka  policija   odredila  je zadržavanje  i podnela krivičnu prijavu protiv  pet osoba zbog osnovane sumnje da su počinili više krađa i razbojništva.

Krivične prijave podnete su protiv Dragana N. (22) iz Petrovca  na Mlavi,  Bojana M. (30)  i Gorana M. (31)  obojica  iz Lozovika, Gorana Z. (25)  iz Porodina  i Slaviše  J. (51) iz  Viteževa zbog osnova sumnje  da su izvršili više  krivičnih   dela  razbojništva, teških ktrađa i   krađa, saopštila je policija.

Oni su  osumnjičeni za  14 teških krađa i dva razbojništva. 

Osumnjičeni su  provaljivali u porodične kuće, vikendice  i salaše u Požarevcu, Žabarima i Petrovcu na Mlavi, pajserom razvaljivali vrata i nakon premetačine oduzimali  novac, oružje,  tehičke  uređaje i  prehrambenu robu.

Sa salaša  u mestu Porodin uzeli su agregat,i  četiri ovce  i jedno jagnje. 

Osumnjičeni  su i za dva razbojništva počinjena  u  Porodinu  gde su  oduzeli  novac, oružje  i tehničke uređaje.

Policija je  našla  veći deo pokradenih  predmeta,  vratila ih oštećenim vlasnicima, dok je  osumnjičene uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji  nadležnog suda u Požarevcu.

Policijsko zadržavanje  određeno  je i Stojanu  M. (37)  iz Velikog Laola, sumnje da je izvršio  više teških krađa.

On je osumnjičen  za provale porodičnih kuća  ne teritoriji opštine Petrovac  na Mlavi  pri čemu su uzimali tehničke  uređaje i oružje.

Policija je pri pretresu porodične  kuće osumnjičenog  u dvorištu našla  zakopan  ukradeni karabin kao i ostale  pokradene predmete  koje je  vratila oštećenim vlasnicima.

Stojana M. policija je uz krivičnu prijavu predala istražnom  sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

msp

 

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!