Home InfoČitaoci pišu Klarine fantazije

Klarine fantazije

redakcija

Za mene, Frojd je budala.  Ako ništa drugo, ono zato jer je tvrdio da samo nezadovoljni i nezadovoljeni maštaju o seksu. To je baš fejk da samo nedojebani fantaziraju. 

Ja obožavam perverzne maštarije, a kako bih vam rekla… ne da nisam nedojebana, nego… Jedan slatki pratilac mojih perverzarija pod pseudonimom „haha“ me je baš izhejtovao, te reče kako „pored sexa nisam prošla“. Slatko! Klara je nevina! Otkriće! A i Frojd bi za „haha“ imao verovatno neku definiciju!

Uzmimo, dakle, da sam nevina, da pored kurca nisam prošla! Ima i neverovatnijih stvari danas u Smederevu!
Nevina Klara ima svoje fantazije, kao i svaka devica.  A ima i hrabrosti da ih podeli sa vama. Svi imate erotske maštarije. Ko negira, laže kao pas. Fantazija može samo izgladneti apetite, otvoriti novo nebo i srušiti stare granice. A najuzbudljivije od svega je što većinu  fantazija nećete probati! Tako, misterija draži beskonačno. 
Ja najčešće maštam o trojki! 

Dva tipa i ja. Tip, žena i ja!  Tim redom.
Dva muškarca, jer mi je nekada jedan malo. Dvojica žele mene jednu. Ima me dovoljno. Dvojica jer  ima puno posla. Dva jezika, četiri ruke! Dva gladijatora koja se bore za plen. Jaki i strpljivi i ljuti  rivali! Hmmm, samo ta slika me naloži.
I kao da sam se smorila da budem seksualni gonič,  prepuštam se dominaciji dva lava. Oni me vezuju, jer nisu sigurni u meru moje krvoločnosti. Ja ih puštam i predem, jer ipak sam mačka. I predajem se njihovoj posesivnosti. 
Oni me ljube naizmenično, svaki svojim jezikom označava svoju teritoriju- vertikalno. Dok ne stignu do predvorja moje najveće pohote,  gde se ujedinjuju u tim! Ja bih da im uzvratim, ali ne mogu, što me posebno pali….  Kad se odobrovolje, dozvole mi da usnama i jezikom odam nesebičnu zahvalnost njihovim  muškim ponosima. Oralno! Ne traže ništa, samo daju svaki atom svoje nakupljene snage dok se primaju u meni, za mene… Takmiče se iskonski ko će da me ima više i istrajnije.

Retke su žene koje ne zamišljaju ovakav dvoboj na sebi. 
To  su one čija frigidnost može da zaledi lavu, ali takvih nije mnogo. Retke su, istina, i one koje će priznati. Strašljive da ih ne proglasite droljama! Retki su muškarci koji bi svoju ženu zamislili u trojci, ali zato sebe i svesno i podsvesno često čašćavaju vlažnim mislima o dve ribe koje žele samo njega.  
Tipa teško šta može više orgazmički  da uznemiri od slike dve pohotnice koje se vole. Sami priznaju. Taj će jahati bez vode i hrane danima samo da ne zakasni na duel. Takva erotika može  da ga napumpa za duge staze. 

Dok se mazimo, nas dve, on će akumulirati testosterona za barem godinu dana. 
I tu, ponovo, šta ću,  budi se ona stara, dobra, krvoločna Klara. Želim da pati, dok nas gleda.  Da mu se grče trbušnjaci, da mu trnu prsti od želje da nas dodirne, da broji svih devet krugova Danteovog pakla ukrug, dok ne dođe red na njega. Da proklinje sudbinu što nije fakir, da popuši sam sebi! Hehehe…
Uživam dok nas želi. Na trenutak, i više nego u želji za njim. Dok nas dve jezikom i prstima pozdravljamo sve zajedničke erogene zone, jer žene znaju najbolje, frajer je spreman da nas odvali! 
Ako mu se damo! A, ako mu se ne damo, preskočićemo vruć seks. Dakle izbor nije težak. Alfa mužjak ovde će dosegnuti nemerljivu snagu da zadovolji nas dve, tako da nema greške oko orgazma.
E, sada. Neki pitaju – da li sam probala svoje fantazije? Ostaviću da procenite! Ja sam velikodušna,  ne rušim maštarije. 

I da, neko je pitao, da li sve žene imaju tako bujnu maštu. Imaju, i više nego što mislite. I ona što sada leži u vašem krevetu je ima. Samo je pitanje koliko je smela da je otkrije ili koliko ste vi hrabri da je ispratite. Ili koliko ste neotesani da joj zbog „prljave mašte i niskih strasti“ uskratite ono što joj najviše treba- voljenje. Jer, bože moj, samo vi imate tapiju na erotske snove, što prividno hrani vaš mačoizam. Ne preterujte s pornićima, razočaraćete se kad shvatite da nemate tu erekciju!

Sada će, verovatno,  neki frojdovski likovi opet da mi kenjaju, da agresivno onanišu nad mojim fantazijama, i uvek sa istim zaključkom-tebe treba odvaliti. 
Treba, slažem se! A vas, dragi moji, što bi da odvalite, tišti to što ne možete ili ne smete. Tu je vaša potencija zapala u bedak. Možda imate traumatično sećanje ili ste se uplašili mere svog libida. 
A vas, ostale, što fantazirate sa mnom, što biste se podali nama dvema ili nekoj drugoj ženskoj dvojki, što biste rado potrošili svoj ego zadovoljavajući naše želje i dokazali svoju muškost tamo gde je najpotrebnija, ljubim po svakom deliću  vaše ustreptale kože.  
Možda da malo otkrijete svoje seksualne maštarije? Da malo razmenimo uzbuđujuće misli? Da nam se uznemire strasti? 
Čekam…

Vaša K.

Autor: Klara Jang

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!