Home InfoČitaoci pišu Klarin priručnik za korišćenje srpskih žena

Klarin priručnik za korišćenje srpskih žena

by redakcija


Večita enigma za frajere je ženski mozak i orgazam. 
Kada je reč o mozgu, davno su odustali od dešifrovanja, a oko orgazma se još ne daju obeshrabriti. Pokušavaju, a nekada im baš ide od ruke! Bolje nego od kurca. 
I već tradicionalno površni, smaranje im je da ulože trud, ili da pričekaju, da usavrše tehniku koja će je raspomamiti.

Muški mozak jednostavan je organ. Crno je crno a belo je belo. Izblajhana, sisata, bataci i bradavice na izvol'te- za njom idu kao mesečari, u propast-u propast. Dakle, razmišljaju kurcem Jednostavno. 
Takve su i izašle da paradiraju da bi bile lako u posedu, i padaju na leđa bez mnogo mistike.

Ali, dragi moji seksualni neradnici, šta ćete nakon vrućeg ali suviše kratkog seksa sa ovim primercima ženskadije? Od takvih nećete goreti duže od palidrvca. Neće vam sutra biti zanimljive, neće vam se uvek dići na istu. Tražićete bar za broj veću sisu.

Znam, priča mi ortak opsednut seksom bez „po muke“. 
On je lik koji ne mari za više od dobre penetracije. Brzo i lako. On se toliko navukao da seks za njega nije više nego kratki espreso – jak i guta se iz dva srka. Doduše drži te budnim, ali u njemu nema uživanja. Nema gustiranja. Eksiraš ribu i ćao- zdravo.

Kazao mi je da to izgleda ovako- Snimi je, priđe, naruči piće, uhvati za dupe, lizne joj vrat, odvede do ćoška, wc-a, automobila, ili u retkim slučajevima kreveta, i završava za 10 do 15 minuta. 
Pa to čoveče nije ni laka gimnastika! I u pozorištu se poštenije oznojim. Meni do klitorisa ne bi stigao ni za sto života.

Priznajem, sa nekim ženama  se valja pomučiti. Dok se ona ovlaži, vi ste odavno mlohavi. Zato, tehnika braćo, to jedino može da vas odvede tamo gde nikada niste bili. I vežbajte, ne u teretani, već na ženama. Dobro, ko nema baš širok asortiman može i da pazari neku gumenu cicu. Grrrr.
Ne nasrćite, ne budite na distanci. Ne balavite, ne budite ni ko špricer hladni. Ne žurite, ne budite ni prespori. 
Znam, znam, to je ta viša filozofija ženskog orgazma. Nije zezanje ! 

Ako je navedete da pomisli da je jurite, ugasili ste. Ako ste predaleko, u vaš šesnaesterac uleteće drugi igrač. I pogodak će biti njegov.
Kad posle krčkanja na tihoj vatri, gde ćete je pipati očima, više nego rukama, konačno stignete do kresa, tek počinje hod po mukama. 

Zadovoljiti nju ili sebe? Ako svršite na nivou rekorda, sve pada u vodu. 
Pravilo koje najčešće pali da vaš „najbolji ortak“ ne odvali od pumpanja krvi je – opet – mozak. Dakle, razmišljate uporno da je cilj da ona bude zadovoljena. Za vas neće biti neki problem.
Ljubljenje, veoma važno. Propusnica za vaginu su njena usta. Ako budete dovoljno nežni, ali i dovoljno divlji, senzualani a halapljivi, onda ste čekirali ulaz dole. 
Prva ciljana zona grudi. 
E, tu je tek grupnjak! Odnosno dupljak. Dve su, a ne smeš da zapostaviš nijednu. Ko ne zna, žena može da svrši ako ste dovoljno dobri sa bradavicama. Ali, baš dobri. A i to se postiže vežbanjem, frajeri! 
 
Koliko god da je gospođa fina, svaka u krevetu voli malo poganosti na jeziku. 
Dobro, ima onih koje vole i malo više. Kao na primer ja. Meni možeš perverznim jezikom da povećaš sise za dva broja, a kitoris za četiri. Ali, ja nisam baš neki reper…

Da se vratimo na gospođe- fine, uštirkane, smerne, što od kurca ni K ne smeju da prevale. I
takve vole da čuju šta želite da učinite u njenom vaginalnim vrtu. Ali, bez gadosti.
I bez preterivanja! Doziraj, da se ne predozira, što će je izvesti iz ekstaze. 
Nikako nemojte da dajete svom „drugaru“ nadimke! Miki, Kića, Stojko, Dik… To neke žene može da podseti na dete ili ujaka. Komšinicinog psića pekinezera. A retke su koje se na takve nastranosti pale. Ako ga cica „krsti“, to je drugo.

I na kraju ovoga, a na početku svakog seksualnog promišljanja i delanja, Njegovo veličanstvo Klitoris.
Prvo, morate da znate gde je. Drugo, morate da budete nežni sa njim. Ruka će je napaliti, ali će je jezik raspametiti. E, na ovoj deonici možete mozak i da stavite na oflajn. Samo zamislite da ste posle žeđi od velike suše, došli do velike krigle hajnekena. 

Živeli!
Posle možete i da jebete!!!

Vaša 
K.
jangklara@gmail.com
 

P.S.
I da… umalo da zaboravim Simpatični komentator „milansd“ ispravno je primetio da love lavice… Samo nisam ja mislila na tu džunglu dragi „milansd“.  Sex metafora, hahaha. Vlažni poljubac od K.J.  
Piši mi ako želiš da se  „dohvatimo i raspravimo“

 

Autor: Klara Jang

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!