Home InfoČitaoci pišu Klarin priručnik za korišćenje srpskih muškaraca

Klarin priručnik za korišćenje srpskih muškaraca

by redakcija

Muškarcima je seks kao „sigurica“ na kladionici. 

Većini, grešna mi duša. Većina misli da nema tu mnogo filozofije. I tu uglavnom „padaju“. Dobro, prolaze kod nimfomanki, onih koji žive od podavanja, i onih koje za bolje ne znaju. Kod nas, lavica, siguran seks je kao vremenska prognoza- može da bude, ali ne mora da znači!

Svaki muškarac,  ne može da jebe svaku ženu.  Ali, svaka žena može da kresne svakog muškarca. 
Klara zna. E, za to mi je, priznajem, osim malo „one stvari“,  trebalo i mnogo one druge stvari. Glava, dragi moji. Žena jebe glavom najbolje. Sigurna sam kada bi se organizovali neki izbori među polovima na ovu temu,  penisi ne bi prešli cenzus.

Evo, ja na primer. 
Mene može da baci na leđa suva inteligencija. Od pametnog muškarca, za mene nema većeg afrodizijaka. 
E sad, istina, tu ima problema. Jer, često je inteligencija frigidna, ili mu se diže samo na muško, ili ima strah koji ga ukruti svuda, osim na najpotrebijem mestu.
Ako je intelegintаn i hrabar,  onda tu već gaćice  polako spadaju same. Ali do trenutka kada ih zavrljačim iza glave, prođe podosta vremena. 
I takav mora da bude osvajač. Znam, teško je, dragi moji inteligentni heroji. Ali, to ste od Adama na ovamo, to vam je genetski kodirano – da osvajate.
Ali, ako imate lavicu, to je vaš veliki bedak. Jer, u džungli lav lovi, ali jedu prvo lavice.
Ja sam lavica. Priznajem i pod pretnjom giljotinom ako se vrati inkvizicija. 
Imala sam jednog baš inteligentnog! 
Ne mnogo lep, nikako mnogo zgodan, lepog zadnjeg dela tela, ne govori suviše, ali govori baš šta treba. A što gleda!!! Meni su afrodizijak oči. Ako ume da me gleda, ne mora ni da me jebe! Dobro, šalim se.
Moja drugarica kaže da je jedan gledao tako da je svršila u prodavnici pogrebe opreme. Jeste, morbidno, ali orgazam je to, ne bira.
Izguglajte psihološki orgazam. Verujte, postoji. Imala ga ihahaj puta. To je ograzam fantazija.  Ja obožavam da fantaziram.
Erogena zona su mi oči. Nekada na njegovu alatku ostanem „nema“, ali ako me gleda dovoljno dugo i smelo,  mogu da se napalim odmah.
E, orgazmički se osećam dok me taj muškarac gleda tako da mu u očima odmah vidim čitav porno film sa srećnim krajem. Aha, majke mi, ima sa srećnim krajem.  Ne, nema svadbe i svadbarskog kupusa,  već vatrometa strasti što ugodno žari telo, i miriše na još.
Ali, ne sme pichka da mu viri oz očiju. To je prostački.

Čitala sam na netu da je veličina važna, dokazali naučnici. Za mene, to je fama. Možda nisam baš pogodna za ovaj naučni eksperiment. Ne jebe samo kurac, to je moja filozofija.
Mora tu da ima neke hemije. A hemičari, oni valjda imaju recept za te ženske moždane vijuge koje imaju receptore i u donjem mozgu, ispod suknje. 
Hemija je svakako i u matematici. Čudno, ali provereno.  Matematičari su egzaktni, ništa nema odokativno, sve se meri, sve se sabira, dok se ne oduzmeš.
Informatičari su pomalo stegnuti. Ali kad se dohvate posla, znaju šta im je činiti.

Ja, lično, stidljive ne volim. Ipak, znam mnoge žene koje se baš na te pale. Balave samo ako vide snebljivog,  ali meni na takve tonus vaginalnih mišića odmah oboli.

E da se vratimo na moju intelignetnu seks mašinu.
Očajno duga predigra, očima, pun pogodak. Dvosmisleno ćaskanje, na koje moj mozak već pali žuto. Ne deli komplimente, ali me gleda kao da bi me dohvatio tu pred svima. Nikako nije glasan, čakštaviše, tiši od proseka. Ne drži mi vrata, ni stolicu, niti me propušta da prva izađem.  I najvažnije,  duga predigra, koja sluti na isto tako dug peting. 

Volim da se ljubim. A on me ljubi istrajno, sporo kao da nikada nije ljubio ništa bolje. I, koristi moje uzdahe da mi kaže po neku. Zna svako mesto gde treba da bude i tačno koliko kao da je vežbao i merio vreme, ili ima najbolju drugaricu koja ga je podučavala od malena. Ne znam otkuda mu takvo znanje, diplomu da mu napišeš odmah. 
Ako padne na petingu, ništa od seksa. Brz peting, brz orgazam, brz čovek, i to mu je odlazeća karta u jednom smeru zauvek.
Ovaj nije brz. Ovaj je doktor za višestruki orgazam. 

I sve zaboravim! Ne postoji G tačka, to je fama. Muškarcima, savet – samo nam je K u glavi. Ali nije, ono na K što vi mislite , već K-kao Klitoris. 
Upoznajte se sa Njegovim veličanstvom Klitorisem dovoljno blisko i vi ste otvorili vrata raja. 
Posle vam ni pakao neće teško pasti.

Vaša 
K.

jangklara@gmail.com

Autor: Klara Jang

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!