Home InfoČitaoci pišu Kako je Roza nabubrela zrno graška

Kako je Roza nabubrela zrno graška

by redakcija

Praznici su dosadni. Nema nikakve aktivnosti. Nema ničega vrednog 
pomena, osim što su u svetu, gotovo istovremeno, izgorele četiri bogomolje, sve pravoslavne. Neverovatno – istinito.

U Srbiji imaju veću muku: da li je Rada Manojlović iz sela Četereža operisala nos. Ipak, drago je srpskoj estradi što se Rada slaže sa Draganom Mirković iz Kasidola. Svetlana Ceca Ražnatović bila je u senci, možda i u Žitorađi, a Ivica Dačić, nekadašnji ministar policije verovatno na Marici ili je pokušao da ode u inostrani zavičaj.

I tako, svake godine isto: Isus vaskrsne, neko ili nešto iskrsne na netu – čas prevara, čas provala.

Tako naletim na Rozin blog. Objavljen šest dana pred uskrsnuće 2016. 
Adresa je http://a-bloggers.com/bs/rs/strizhenko/?utm_source=leadbit&utm_medium=cpa&utm_campaign=862&TID=5725FBCA005B7A34850DCFC0

Roza piše o noćnoj mori, kompleksu prvog reda: dve bubuljičice umesto sisa. I kako ih izvući iz anonimnosti, kako ići na nudističku plažu s dve cimente ili čaršijom željnom uzbuđenja i funjarenja razdrljeno kao Vajat Erp i Džon Vejn. 

Nije da me je nešto briga, ali udubim se u čitanje, što da se malo ne zabavim. I da budem u toku. 

Elem, Roza je isturila grudi za nedelju dana – dva broja. Nije malo. Siroti plastični hirurzi, ote im Roza slatku paru. A već se Roza Koza pomirila sa sudbinom, svi su joj u porodici ravni kao daska. Mogu da otvore tišlersku radnju.

Rečju, jedva su joj, kune se, pre tretmana bile za proučavanje pod mikroskopom, tako reći u tragovima, i to je obelodanila jednom zgodom. Tada se zvala Isidora, tekst je objavljen pre više godina, potom je lajkovala jedna revija: "izmišljen je spas za male grudi". Kao da su sise iskompleksirane. 

https://www.zenskiklub.com/lepota-i-stil/izmisljen-je-spas-za-male-grudi/

Kasnije je Roza alias Isidora precizirala: grudi su joj "bukvalno" kao zrno graška. Kad pomislim da, recimo Ceca iz Žitorađe, sve voli predimenzionirano: vilice dva broja veće, sise kao sepeta, dekolte domindžos pa posle, kada poče da je bole i krst i kokarda i da joj veštački ponos teža i krivi kičmu, a od dekoltea bije promaja, napelo sa svih strana na nju, daj neki manji broj. Rada iz Četereža isto voli veće – cipele na štikle. 

A draga Roza/Isidora se zarozala od kompleksa.

Pred Uskrs i Roza naprćila sisiće kao vrabac kolenca, doduše dve numere veće. Svanulo joj. Blogerka fol čitala konkurenciju i naletela na Bust Size (bujne grudi), kremu – sam svoj majstor. Roza je pametna, namazala se, dogurala je do trojke i stala da joj u dubokoj mladosti sise ne liče na uši kokera.

Sad, promućurno, sledi reklama, odnosno poenta: svi su na poslu primetili da je Roza najednom nadošla da joj se i šef nabacuje. Došlo vreme da je razlikuje od muškaraca. Podgurkuju se koleginice, došaptavaju pa i propituju. Niko ne veruje. Roza pozajmi kremu koleginici obaveštenoj optimisti, od kojih se regrutuju zadrti pesimisti, koja bi da joj gurne prst u sujetu, kao Neverni Toma u Hristove rane. Kad, ne lezi vraže, koleginici sise, preko vikenda, samo što ne iskipe. Da ne veruješ.

Najbolji deo Rozine reklame je da joj je šef poverio, pošto je ždraknuo i utvrdio da joj je nabubreo grašak da joj poveća platu. Razumem čoveka, sad Roza ima veće izdatke za sisodržače, tako reći za čiviluk. Vreme je da se to detaljno ispita. Najbrži rezultat analize daje sistematsko pipanje kada se plata digne, kad za ostalo nema kreme. Život se Rozi promenio u pink. U celini i celosti (Žika Obretković). 

Sad se Roza rado kupa. I svlači. Stoji pred ogledalom, kasni na posao. Razumem je. Nekad se začita, nekad se zajebe, pardon zagleda u ogledalo. Pa ne veruje. Muškarci je ne ostavljaju na miru. A krema košta manje od dve ulaznice za bioskop. Pa ko još pri zdravoj pameti ide u bioskop sa devojkom iz bajke sa sisama kao jedno zrno graška. Ako sam dobro razumeo Rozinu muku.

Naravno, sve je to verovatno moguće, ali zašto onda set od šest fotografija raznih žena pre i posle (dakle, obrati pažnju pet žena pokazuje kako im je bilo pre mazanja, a drugih pet posle terapije preporučenom kremom). To nije sve. Jedine dve fotografije, na kojima je ista žena pre tretmana i posle fotošopa, što je isto tretman i maltretman. Čak su joj obe sise identične. Desna ne odstupa ni za mikron. Čudo neviđeno, veće čudo i od narastanja sisa. Isus ne bi uspeo. A krema čini čuda. Vaskrs je nešto drugo.

A vi, ako nećete u bioskop, uzmite kremu. Samo pažljivo i umereno. Jer posle kreme, sise rastu kao korov. A i mleko može da iskipi. Posebno ako sistematično surfujete pa nađete blog koji potpisuje klonirana Roza Koza, blogerka. Taj blog objavljen je 11. januara 2006. Tekst je istovetan. Potpis je partizansko Rosino ime: Isidora. I ona je, jadnica, za sise imala zrno graška, pa je momci nisu marili. Komentari sa tog bloga ne mogu se lajkovati, a kad pokušate da učitate stranicu i komentarišete ili kontaktirate nekog ko je postavio post, dobijete formu za naručivanje čudesne kreme, za sitnu paru. Što reče Miljenko Žuborski: Od svih čuda u mom kalendaru, najveće je čudo žena s pogonom na paru.

foto 1: možda nije Roza ali jeste ista žena na oba fotosa pre i posle fotošopa od kojeg sve raste

foto 2: ovoj su sise splasle, ogrlica se spustila do pupka, ruke su joj nakalemljene
 


foto 3: gospođa je kupila jeftiniju ogrlicu jer će imati veće troškove za čiviluk

foto 4: ova je preko vikenda silno oslabila i kosa joj raste nenormalno brzo, dizajner se  nije potrudio oko kloniranja pirsinga

foto 5: model je bio u solarijumu dok su rasle sise i kosa

foto 6 kupila je zlatni lanćić da časti sise što rastu u fotošopu
 

Autor: kojot

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!