Home Info Ju es stil: Ne komentarišemo stanje u proizvodnji

Ju es stil: Ne komentarišemo stanje u proizvodnji

by redakcija

Kruže raznorazne priče, što preko elektronskih, što preko drugih medija, kruže po gradu i po fabrici, da kupuju nas ovi, kupuju nas oni, ali mi njih niti hoćemo da komentarišemo niti njima da se bavimo" rekao je agenciji Beta predsednik Samostalnog sindikata u JU es stilu (U.S. Steel Serbia) Siniša Prelić.

On je dodao da je "činjenica da se trenutno radi s jednom Visokom peći", da situacija nije najbolja, da je "proizvodnja smanjena zbog nedovoljno narudžbina".

Prelić je naveo da se u Sindikatu nadaju da neće biti donete "strašne odluke" koje bi trebalo da budu donete krajem januara.

"Našu zabrinutost podgrevaju razna pisanja, razne priče i razne neke analize raznoraznih analitičara" dodao je Prelić i istakao da je  sada važno da "proizvedemo sve što je naručeno".

Nemanja Brković, direktor komunikacija u Ju es stilu, poslao je Beti zvanični stav kompanije o prodaji Ju es stila sažet u dve rečenice: "Ekonomska situacija u Evropi, naročito u Južnoj Evropi, gde se nalaze i postrojenja Ju es Stila, veoma je teška. Naši finansijski rezultati u Srbiji su neprihvatljivi i nastojimo da istražimo sve mogućnosti u cilju poboljšanja trenutne situacije."

Na molbu da dostavi zvanično saopštenje o gašenu Visoke peći Brković je odgovorio: "U skladu sa poslovnom politikom kompanije, ne komentarišemo trenutno stanje u proizvodnji van redovnih kvartalnih finansijskih izveštaja."

Trećom porukom Brković je obavestio saradnike i novinsku agenciju Beta da je "prihvatio ponudu" za posao  "u drugoj kompaniji" i da će napustiti Ju es stil "za dve nedelje".

msp

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!