Home InfoČitaoci pišu Jedna žena

Jedna žena

redakcija

Smederevo je talac grupe sa prefiksom napredna, na čijem je čelu, začelju i postrance jedna žena. Jedna žena kojoj je dato da bude i jedina – koja ume, zna, hoće, može, voli i bori se.
Njoj ne valjaju građani koji ne misle kao ona. Ona bi ih rado menjala. I menja ih!? Sa radnih mesta, funkcija, oduzima im titule, članstva, pravo glasa, govora, mišljenja. A oni, za komad hleba ili slave, ili obećano radno mesto, ćute. Njihova ćutnja grmi. Toliko je glasna da izaziva jezu i pitanje-šta te duše vrište kada su im glave neme?
Ona građane deli na istomišljenike i mrzitelje. Dušebrižnike. Sitne duše.Jer ona ima tapiju i na voljenje grada. Ako pomenete optužbe za korupciju, ne volite grad. Ako pomenete ukidanje socijalnih davanja siromašnima, ne volite grad. Ako pomeneš da su milioni oprošteni lokal-tajkunima, ne volite grad.
Ko se pokloni, potapše po ramenu, kaže ili slaže da je u pravu, taj voli grad. To je ta luda jednačina.
Ova dama se kinđuri asesoarom plaćenim parama Smederevaca. Ona je izgradila, kupila, napravila…parama Smederevaca. Ovoj dami Smederevo liči na devojačku sobu koju uređuje po sopstvenim zamislima. U nju uvodi koga hoće, a koga neće, tome neka su sve dobre sile u pomoći.
Ova žena je na prethodnim izborima dobila je 11.000 glasova od ukupno popisanih 97.000 birača. Kao grupa građana. Onda je 11. 000 duša prodato SNS-u. Dobila je 10 odsto biračkog tela ovog grada. Očigledno, 90 odsto je manjina u računici do 100. Čuh ovih dana sa najvišeg mesta da politika nije matematika. Očigledno. Nije ni dama. Politika je kurva.
Srećni Vam izbori!

Autor: triskelion

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!