Home InfoHronika Hapšenje zbog 3.500 litara dizel goriva. Pronađena i pumpa za pretakanje goriva

Hapšenje zbog 3.500 litara dizel goriva. Pronađena i pumpa za pretakanje goriva

Redakcija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Poreskom policijom, uhapsili su D. S. (54) iz okoline Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno skladištenje akciznih proizvoda i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Policija je, u pomoćnim prostorijama osumnjičenog, pronašla 3.500 litara dizel goriva, bez dokaza o poreklu, koje je on, kako se sumnja, preprodavao na crnom tržištu. Takođe, pronađena je i pumpa za pretakanje goriva.
Nakon provera, utvrđeno je da gorivo ne sadrži potrebne markere i da je stranog porekla, odnosno da nije legalno nabavljeno u Republici Srbiji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Saopštenje / foto: MUP

1 komentara
0

Slične vesti

1 komentara

Nebojša iz Beograda 31.01.2022 - 22:40

Kako to naši vajni pripadnici MUP i poreske policije ne navataše ove što su izgradili nezakonito gasnu stanicu na Dunavu iza stare železare i voze stotine i hiljade tona TNG bombi kroz centar grada????
Pa zati što su kokošari, isto ko i ovi što švercuju naftu na Dunavu! Reketiraju sirotinju, a kleče i puze pred krupnim zverkama.
Vučićevi (sa)borci protiv korupcije, fujjj!

Reply

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!