Home InfoServisne informacije FOTO: Ogromna rupa koja se mesecima ne popravlja

FOTO: Ogromna rupa koja se mesecima ne popravlja

by Redakcija

U ulici Save Nemanjića u Smederevu, na svega nekoliko metara od pružnog prelaza kod Tvrđave (pružni prelaz koji inače nema rampu), već godinama stoji, očigledno, nerešiv problem za putare u našem gradu. Velika rupa na kolovozu, koja svake godine,  vozačima zadaje velike muke,  stoji poprilično nebezbedna čekajući da se neko seti i reši problem.

Rupa zauzima celu jednu kolovoznu traku, što možete videti na fotografijama.
Pored činjenice kako je ova opasnost na putu „obeležana“ i koliko se zaparavo vidi noću, odnosno ne vidi, meštani koji ovde žive, kažu da se prave ogromne gužve u vreme kada se završava posao u fabrikama u industrijskoj zoni, jer mnogi naši sugrađani ovaj put koriste kao alternativu do posla i nazad.

„Na svakih par meseci krpe ovu rupu, dođu nešto kao zakrpe i odu. To tako stoji mesec dva i vrlo brzo propadne i ulegne i opet. Evo sada već mesecima stoji ovako. Niko da sredi. Pogledajte našta liči!“ – vidno rezignirana kaže za SDCafe.rs naša sugrađanka koja živi u blizini i svakodnevno prolazi tuda.

Da li je ova rupa neki gigantski inženjerski poduhvat kome stručnjaci iz našeg grada nisu dorasli, ili jednostavno zanemaren komunalni problem, ne znamo, samo znamo i verujemo da ovo može jednostavno i brzo da se reši samo ako neko to želi.

Ajmo, nije to toliko teško.

Slične vesti

2 comments

Jelena J 25.12.2021 - 11:30

U eri zaraze ništa nije urađeno da se „građani“ nauče ili im se obezbedi da fiziološke potrebe (malu i veliku nuždu) ne vrše svuda po centru grada iza i između zgrada. Ovaj grad bi zato trebalo da se preimenuje u Smrderevo, jer ti prostori više liče na otvorene septičke jame nego na zelene površine što im je namena. Tako stanari koji plaćaju gradu porez za prvu zonu žive okruženi zarazom, boleštinama, smradom i gadom umesto zelenilom i cvećem !

Reply
Dokol(en)ičarka 25.12.2021 - 17:47

Imamo veće i lepše rupe od cele Evrope u novijoj istoriji. I šta tu nije brže, jače, bolje i za našu decu?!

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!