Home Info Edukativni programi o nasilju, bezbednosti i zaštiti dece u radinačkoj školi

Edukativni programi o nasilju, bezbednosti i zaštiti dece u radinačkoj školi

by redakcija

Sa željom da razvije svest o zajedničkoj odgovornosti svih činilaca u obrazovanju i vaspitanju dece, učenika, roditelja i nastavnika, OŠ ,,Ivo Andrić" u Radincu organizovaće edukativne programe posvećene nasilju, bezbednosti i zaštiti dece.
U utorak, 19. novembra 2019. gost radinačke škole biće Igor Jurić sa svojim saradnicima koji će za roditelje i učenike sedmog i osmog razreda realizovati programe Fondacije ,,Tijana Jurić" – tribina ,,Ukradena bezbednost", predavanje ,,Tijana klik" i predstavu ,,Krivac je tamo negde".

Prateći program ovih aktivnosti u školi je izložba ,,Reci NE nasilju u svetu i budi bezbedan na netu!", koju su pripremili učenici starijih razreda, članovi novinarske sekcije, Učeničkog parlamenta i Vršnjačkog tima.

Pored ovih aktivnosti, tokom naredne nedelje učenici sedmog i osmog razreda će na nekoliko tribina i radionica upoznati učenike petog i šestog razreda sa temom nasilja i savetima o zaštiti na društvenim mrežama.

Pozivamo vas da u utorak, 19. novembra budete naši gosti i medijski propratite ove značajne programe u našoj školi. Početak prvog tribinskog programa za roditelje je u 16.30 časova.

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!