Home InfoHronika Dvanaestogodišnji dečak poginuo u saobraćajnoj nesreći

Dvanaestogodišnji dečak poginuo u saobraćajnoj nesreći

by redakcija

Dvanaestogodišnji dečak D. M. poginuo je, a njegovi otac, majka i sestra teže su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18.30 sati na autoputu Niš-Beograd kod požarevačke petlje.

Nesreća se dogodila kada je vozač "reno megana" stranih automobilskih tablica, udario u "ford fijestu" u kojoj se nalazila četvoročlana porodica, nakon čega je vozač tog automobila izgubio kontrolu nad vozilom, udario u bankinu i survao se u jarak dubok 18 metara.

Dvanaestogodišnji dečak preminuo je na licu mesta. Dok su majka i devojčica koje su teže povređene izvučene tek po dolasku vatrogasaca.

Njih dve prebačene su kolima Hitne pomoći na Urgentni centar, na odeljenje neurohirurgije gde su im konstatovane povrede glave, ali su obe svesne i komunikativne i nalaze se van životne opasnosti. Vozač automobila, dečakov otac, zadobio je lakše povrede i zbrinut je u bolnici u Smederevu.

Policija je vozača "reno megana" koji je izazvao nesreću, a potom pobegao sa lica mesta, uhvatila na naplatnoj rampi Bubanj potok. On je prebačen u policijsku stanicu u Požarevcu.

Izvor: Blic

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!