Home InfoČitaoci pišu Drugi deo kultnog horora “TT Sindrom” snima se u Smederevu

Drugi deo kultnog horora “TT Sindrom” snima se u Smederevu

by redakcija1

Za lokaciju snimanja drugog dela kultnog domaćeg horora “TT sindrom” izabran je toalet u OŠ “Branislav Nušić” u Smederevu, saopštili su iz producentskog tima ovog filma.

“Nije nam bilo teško da se odlučimo za ovu lokaciju jer nemamo potrebe za izgradnjom dodatne scenografije, morbidnost i mračnost ovog objekta je sama za sebe izvanredna”, rekao je reditelj.

Ukoliko pogledate fotografije koje idu kao prilog ovoj vesti, shvatićete da je ovo svakako moguće da se desi, ali se još nije dogodilo.

Istina je samo da ovako zapravo izgleda muški toalet jedne od najvećih gradskih škola u Smederevu na kraju 2023. godine. Ovde se neće snimati horor film, ali tu naša deca odlaze svakodnevno.

Mi se pitamo dokle ćemo tako, u kakvim uslovima se razvijaju naša deca i u kakve će ljude izrasti. Na kraju smo začuđeni što odlaze, najpre iz ovog grada, pa zatim, iz ove zemlje.

Ovo je saopštenje roditelja kojima je više dosta ovoga. Pojavljuje se tek sada, nakon izbora, iako smo duže vreme znali u kakvim uslovima naša deca provode vreme, kako niko ne bi uspeo da ispolitizuje ovu temu. Ako to probaju, dobiće žestok odgovor.

Zahtevamo najbrže rešenje uslova u svim toaletima u školi, a zatim i ostalih stvari koje su vezane za elementarnu higijenu i uslove rada u ovoj ustanovi.

Ukoliko se nadležni ogluše o naše zahteve, uveravamo vas da ćemo mi to sami uraditi i u tome nas neće sprečiti nikakve procedure, uredbe ili samovolja nekih ljudi.

Poručujemo direktorki škole da će je delegacija roditelja posetiti ovih dana i predstaviti naše zahteve. Odmah da poručimo, pre nego što se vidimo, da nas ne interesuju floskule da je ovo zatečeno stanje, “kriv je prethodni direktor za stanje u školi, masoni ili vanzemaljci”.

“Nova” uprava je tu više od godinu dana. Naš razgovor može ići samo u smeru – kad i kako će se neke stvari rešiti; ostalo nas ne zanima.

Roditelji učenika

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!