Home Info BrainOBrain u Smederevu

BrainOBrain u Smederevu

redakcija

Brainobrain je program za decu koji omogućava pravilan razvoj mozga, intelektualnih sposobnosti i životnih veština.

BrainOBrain metodologiju kreirali su stručnjaci iz oblasti dečije psihologije, edukacije i matematike. Program je nastao u Indiji 2003, a od tada se proširio na 32 zemlje sveta i preko 900 edukativnih centara.

Učenje se zasniva na dva osnovna stuba – VAK metodologija i NLP za decu.

Istraživanja su dokazala da je najbolji način za učenje zapravo upijanje novih informacija kroz više čula. Na BrainOBrain časovima koriste se tri: vid, sluh i dodir. Sve vežbe koje predavači izvode sa decom aktiviraju njihov mozak, podstiču ih da budu radoznali i razvijaju najvažnije intelektualne i životne veštine.

Časovi su vrlo aktivni i interaktivni tako da se vreme ne provodi sedeći i gledajući u tablu. Sva deca učestvuju u aktivnostima koje podrazumevaju i fizičke vežbe koje podstiču bolju koncentraciju, aktiviraju neurone i omogućavaju održavanje pažnje.

Kroz ovu metodu, deca takođe razvijaju sposobnost multitaskinga.

BrainOBrain je jedini program za decu koji sadrži NLP u okviru svoje metodologie.

Neurolingvističko programiranje već decenijama koriste najuspešniji preduzetnici, menadžeri i značajni lideri. Ove tehnike omogućavaju im da na pravi način iskoriste sve svoje snage i lako postignu sve ciljeve koje sebi zacrtaju.

Osim samopouzdanja, oni koji su vešti u NLP-u lako komuniciraju sa drugima, uspešni su u svojim akademskim i profesionalnim karijerama i lako vode čak i velike timove.

Tehnike koje deca uvežbavaju na BrainOBrain časovima prilagođene su njihovom uzrastu, individualnim potrebama i nakon što ih usvoje, ostaju im za ceo život.

Deca koja pohađaju časove brže i efikasnije uče, razvijaju koncentraciju, fokusiranost, memoriju, veštine vizualizacije i kreativniji su. BrainOBrain metodologija takođe jača lične vrline poput samopouzdanja, samosvesnosti, samodiscipline…

Časovi se odvijaju u malim grupama pa su predavači fokusirani na individualne potrebe i razvoj svakog deteta ponaosob. Učenje se odvija kroz mentalne i fizičke vežbe, ali i kroz „pametne“ igrice u toku pauza.

S obzirom na to da su istraživanja potvrdila da je period od 4 do 14 godina najvažniji za pravilan intelektualni razvoj, BrainOBrain program namenjen je upravo deci u tom uzrastu.

 

Brainobrain je otvorio svoju školu i u Smederevu i trenutno se vrši upis dece po promo ceni.
Zainteresovani roditelji se mogu informisati u TC Danubius lokal 225, Karađorđeva 12 , Smederevo.

Kao i na broj telefona 063/19-31-407.
BrainOBrain Facebook

Izvor: SDCafe

0 komentara
0

Slične vesti

Ostavi komentar

error: Sadržaj je zaštićen !!