Home InfoPolitika Zaseda Skupština, u toku diskusija, za gradonačelnicu predložena Jasmina Vojinović

Zaseda Skupština, u toku diskusija, za gradonačelnicu predložena Jasmina Vojinović

by redakcija1

Nakon što je, na prvoj sednici novog saziva Skupštine Grada Smedereva, skinut sa dnevnog reda izbor rukovodstva grada, za danas je sazvana druga sednica sa dve tačke.

Prva je bila potvrđivanje mandata odbornicima (prošlog puta je zbog procene da bi bili u sukobu interesa ostavke podnelo nekoliko odbornika pa je sada potrebno da se na njihova mesta delegiraju drugi predstavnici).

Druga tačka je izbor gradonačelnika, njegovog zamenika i članova Gradskog veća. Za gradonačelnika je, vladajuća većina predložila Jasminu Vojinović, doskorašnju predsednicu Privremenog organa i predsednicu Gradskog odbora SNS u Smederevu.

Za zamenika je predložen je: Vladimir Nešić.

Za članove Veća predloženi su: Dejan Stošić, Sneżana Ranković, Aleksandra Mitić, Aleksandra Mijatović, Ivana Matejić, Goran Pavlović, Jovan Vidojević, Dragan Đorđević, Bojan Kostić, Slaviša Stośić, Nemanja Ivošević.

Otvorena je rasprava i na kraju rasprave će se obaviti tajno glasanje.

Slične vesti

3 comments

Smederevac 05.02.2024 - 13:54

Sada nema kajanja…a tek članovi GVeca uz par izuzetaka…užas.

Reply
RealView 05.02.2024 - 18:05

ovo je za sahrani grada. da se oznaci Dan I imena koja su zakopala grad. Jedna molba za redakciju, Ako moze tema sta je doticna uspela u svojoj politickoj karijeri uspela da uradi za nas grad ? ovo je zalosno

Reply
Gile 05.02.2024 - 22:04

Vrati se Jasna,sve ti je oprosteno…..

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!