Home InfoČitaoci pišu Za vikend Smederevo opet kapituliralo pred snegom

Za vikend Smederevo opet kapituliralo pred snegom

by Redakcija

Snežnа mećava prošlog vikenda, kao i godinama unazad, iznenadila je putare u Smederevu, ali nije  Smederevce koji su navikli da žive u gradu koji „kolabira“ kad padne veći sneg. Vozači su se dovijali kako da stignu do viših delova grada jer su ulice bile bukvalno okovane snegom i ledom.

U subotu, nakon što je sneg prestao da pada, kolovozi su i dalje na svim lokalnim putevima bili pod snegom. Nijedan pravac nije bio očišćen.

Do večeri, svi putevi oko Smedereva su očišćeni, ali je Smederevo i dalje ličilo na ski-stazu. Tako je, na primer, od Beograda, preko Grocke, kolovoz bio potpuno čist, a od Orešca, gde počinje teritorija koju održava Preduzeće za puteve Požarevac, lakše je bilo proći sankama nego automobilom.

 Da li će u ovom gradu ikada postojati vlast i služba sposobna da očišti ulice, ako ništa drugo!?

Pet velikih i dva mala kamiona- sva su mehanizacija koja na teritoriji grada Smedereva raščišćava sneg. Tako makar piše u izveštajima Štaba zimske službe. A u tim izveštajima sve je „uredno, normalno i redovno“.

Da li mi onda živimo u nekom paralelnom Smederevu?

Slične vesti

3 comments

Neša 24.01.2022 - 21:14

Pa ko je ovde lud?!?!

Reply
Ivan 25.01.2022 - 00:11

Bolje reci da veliki broj taxista pravi guzvu vise nego ovaj sneg, rec je bilo da se smanji broj taxija u gradu i podvuce crta a ispade posle novog zakona jos gore.. Da se zahvalimo gradonacelniku sto je u dilu sa vlasnicima udruzenja napravio dogovor o kupovini diploma u Smederevskoj Palanci i nepridrzavanje pravilnika o godinama vozacke dozvole,neizlasku inspekcije vec 6 meseci jer po prijavama koje saljemo i oni sami kazu dok nedobiju nalog od grupe za saobracaj ne moze da izadjemo tako da samim tim gradonacelnik utice na inspekciske poslove zarad vlasnika udruzenja koji zaposljavaju veliki broj penzionera koje iskoriscavaju na razne nezakonite radnje.. Tako da mi taxisti smedereva bicemo prisiljeni da uzmemo advokata i angazujemo unutrasnju kontrolu zbog sumnje nelegalnih stvari sa strane gradonacelnika i biti prisiljeni da blokiramo opstinu radi samo postovanja zakona koji se nesprovodi… Hvala unapre legalni taxisti grada Smedereva…

Reply
Borović 25.01.2022 - 20:46

Korupcija, legalizovana krivična dela, falsifikovane diplome, falsifikovana iskustva vozača, oglušavanje o zakonu… Džabe se busaš rođo, pa svi oni imaju vozila u nekom udruženju. Neće se to promeniti jer nemamo državu koja će da kaže „e pa neće da može“.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!