Home InfoDruštvo Vaspitačice i roditelji najmlađih uredili dvorište u vrtiću na Leštaru

Vaspitačice i roditelji najmlađih uredili dvorište u vrtiću na Leštaru

by Redakcija
Prošlog vikenda u dvorištu vrtića „Leptirić“ na Leštaru organizovana je jedna lepa i veoma korisna akcija, koja može da služi za primer kako svima, od zaposlenih u njemu do roditelja čija deca koriste usluge vrtića. Naime, sprovedena je akcija uređenja parka za decu jaslenog uzrasta.

Ovu zanimjivi i veoma korisnu akiju pokrenule su i realizovale Medicinska sestra vaspitač Katarina Cvetković i vaspitačice Gordana Borojević, Jelena Rašić i Andrijana Miljković.

Naravno, da bi akcija bila zasta uspešna potrudili su se i roditelji dece koji pohađaju ovu ustanovu i uz svesrdnu i nesebičnu pomoć, ko j ekoliko mogao i umeo sproveli u deo zamišljeni plan.
Bila je to prava radna akcija u kojoj su svi podjednako uživali. Reklo bi se po atmosferi na „gradilištu“ da su roditelji više uživali od dece.
Pohvalno je da je akcija sprovedena u nedelju, kada su vaspitačice i roditelji imali slobodan dan, međutim nikome od njih nije smetalo to što je neradan dan i vreme za odmor, već su uz šalu i zabavu i uz pomoć najmlađih uspeli da urade nešto lepo za one kojima je to najpotrebnije.

Sjajan primer ostalim kolektivima. Bravo.

Slične vesti

1 comment

Jovana 18.09.2023 - 19:36

Idite sada na isto to mesto i vidite kako izgleda igralište. Uništeno je, puno smeća i pikavaca. Sramota! I na to treba da se skrene pažnja i napravi vest, takođe bi bilo lepo da se vrati u prvobitno stanje kako bi dečica imala gde da kvalitetno provode vreme.

Reply

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!