Home InfoSport Medalje za SD Combat i Trijumf SD na Državnom prvenstvo u lowkick-u

Medalje za SD Combat i Trijumf SD na Državnom prvenstvo u lowkick-u

by Redakcija

Državno prvenstvo u lowkick-u održano je u Rumi 27. i 28. maja. Smederevo je imalo dva predstavnika na ovom takmičenju.

Klubovi SD Combat i Trijumf SD iz Smedereva, kao i uvek, zajednički su nastupali na ovom prventsvu.
Za SD Combat nastupali su i medalje osvojili u juniorskoj konkurenciji Jovan Sekulić zauzevši prvomesto i osvojivši zlatnu medalju, u kategoriji mlađih juniora Stevan Sekulić bio je drugi i osvojio srebro, a junior Nikola Jovetic ovog puta za malo ostao bez medalje, vidno oštećen u meču sudijskim odlukama.

Trijumf SD nastupili su u kadetskoj konkurenciji Vukša Stojković koji je osvojio bronzanu medalju i Novak Stojković koji je osvojio srebro, mlađi junior Ognjen Janković koji je osvojio bronzanu medalju i senior Nikola Čupic koji je osvojio zlatnu medalju.

„Veoma smo zadovoljni učinkom i borbama koji su naši takmičari prikazali. Idemo u pravom smeru i od ovih mladih takmičara-budućih šampiona se očekuje zaista mnogo. Raduje nas činjenica da na svakom takmičenju naši klubovi su ne samo među najuspešnijima, već naši takmičeari svojim trudom, zalaganjem i sportsim ponašenjem su pravi primer drugim tekmičarima. Nastavljamo sa radom i aktivni pripremama.“ – rekli su za SDCafe.rs treneri Dejan Pavić i Nikola Stošić.

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!